Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αποστολή των εθνικών μας ομάδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

DSC9459

 DSC9459Με τέσσερις άνδρες και ισάριθμες γυναίκες θα πάρει μέρος η Ελλάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού, που θα διεξαχθεί στη Ναντ της Γαλλίας από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Την αποστολή συγκροτούν οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη και Ελισάβετ Τέρπου. Θυμίζουμε ότι φέτος η διοργάνωση περιλαμβάνει από 24 χώρες στις δύο κατηγορίες. Οι άνδρες είναι επικεφαλής στο 8ο γκρουπ (το Η) και θ’ αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία και την Τουρκία, ενώ οι γυναίκες έχουν κληρωθεί στο αντίστοιχο 8ο γκρουπ με την οικοδέσποινα Γαλλία (επικεφαλής) και το Λουξεμβούργο.

Στην τεχνική καθοδήγηση των δύο ομάδων θα είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος αντίστοιχα, ενώ για το συνέδριο της ευρωπαϊκής ένωσης του αθλήματος θα βρεθεί για ελάχιστες ημέρες στη γαλλική πόλη και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανώλης Κολυμπάδης.

Οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων θα συνεχιστούν σε δυνατούς ρυθμούς στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την αρχή του Σεπτεμβρίου. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι η Τέρπου, που στα 19 της θα ζήσει μία ακόμα σημαντική εμπειρία μετά το ντεμπούτο της στο συγκρότημα των γυναικών στο στάδιο 2 των προκριματικών, στην Μπρατισλάβα, τον περασμένο Μάιο.

 

* Φωτό Πέτρος Βήττας: Από παλιότερο αγώνα της εθνικής μας ομάδας στο ΣΕΦ με τον Κρεάνγκα, τον Σγουρόπουλο και τον κόουτς Βατσακλή

                                     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ