Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ελληνική συμμετοχή σε τρία διεθνή όπεν ανδρών-γυναικών μέσα στον Οκτώβριο

Gerasimatou anamoni

Gerasimatou anamoniΤον επόμενο μήνα έρχονται μαζεμένα τα διεθνή όπεν της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη μεγάλη κατηγορία και η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή στα τρία από αυτά. Στην κορυφαία βαθμίδα κατ’ αρχάς υπάρχει το World Tour Platinum της Γερμανίας, που θα γίνει στη Βρέμη από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου κι έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Στην κατηγορία Challenge είναι στο πρόγραμμα τα όπεν της Πολωνίας και της Λευκορωσίας. Στο ITTF Challenge Polish Open, που θα διεξαχθεί στο Βαλαντισλάβοβο από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου και Ιωάννα Γερασιμάτου (φωτό). Στο αντίστοιχο τουρνουά της Λευκορωσίας, που θα φιλοξενηθεί στο Μινσκ από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου δήλωσαν συμμετοχή οι νεαρές Ιωάννα Γερασιμάτου και Ελισάβετ Τέρπου.

* Σε επίπεδο νέων υπάρχει στο ίδιο χρονικό διάστημα το όπεν του Ομάν, που είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της ITTF. Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, η οποία προετοιμάζεται εντατικά αυτές τις ημέρες για το Ευρωπαϊκό Τοπ 10 των κορασίδων, δήλωσε ν’ αγωνιστεί στο τουρνουά του Μουσκάτ, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου.

Επίσης, στο αντίστοιχο όπεν νέων και παίδων της Βόρειας Μακεδονίας, που θα γίνει στα Σκόπια από τις 8 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Σωκράτης Γιαννούτσος, η Χρυσή Φωτιάδου, η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και η Δέσποινα Άμπα.

* Hμερίδα με τον τίτλο «Παιδί & Αθλητισμός» θα λάβει χώρα μεθαύριο Παρασκευή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθεί στην ΕΒΕ – Πύργο Βιβλίων στο ΚΠΙΣΝ και ώρες 16:00–22:00. Θα γίνουν ομιλίες πάνω σε θέματα, που αφορούν στους μαθητές, γονείς, καθηγητές φυσικής αγωγής και εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων. Το Ίδρυμα έστειλε τη σχετική πρόσκληση και στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την οποία έχει συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ