Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το 6o όπεν της Αθηνάς Μαγκουφάνας ανοίγει την αυλαία των φετινών αναπτυξιακών

Magoufana open_2019_planaki

Magoufana open_2019_planaki«Καλή αρχή» θα φωνάξουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πεύκη περισσότερα από 200 παιδιά, τα οποία θ’ ανοίξουν τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 διοργανώνει το 6ο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά της για τις μικρές ηλικίες και είναι έτοιμη να καλύψει και φέτος τις προσδοκίες και να φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια. Πραγματοποιεί το καθιερωμένο ετήσιο όπεν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και το ΠΕΑΠ του δήμου Πεύκης. Η απήχηση ανάμεσα στα σωματεία ήταν και αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πρόκειται ν’ αγωνιστούν 206 αγόρια και κορίτσια από 54 συλλόγους όλης της χώρας. Αθλητές από 7 έως 18 ετών ανυπομονούν για την έναρξη ενός θεσμού, που γρήγορα αγαπήθηκε και αναπτύχθηκε και η αθηναϊκή πόλη με τη μεγάλη παράδοση στο άθλημα υποδέχεται από το απόγευμα δεκάδες αποστολές για να τους εξασφαλίσει καλές συνθήκες.

Επτά ηλικιακές κατηγορίες θ’ αφορά το τουρνουά. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής περιλαμβάνουν 28 νέους, 17 νεάνιδες, 54 παίδες, 34 κορασίδες, 38 παμπαίδες, 27 παγκορασίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Προέρχονται από την Αθήνα, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τη Χίο, την Ορεστιάδα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα και την Καρδίτσα.

Εγγυημένο και το θέαμα, καθώς θα μετάσχουν τοπ ονόματα από αυτές τις ηλικίες. Τα δύο πρώτα φαβορί στην κάθε κατηγορία είναι: ο Γεράσιμος Πετρής και ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους εφήβους, η Χρυσή Φωτιάδου και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις νεάνιδες, ο Αλέξανδρος Μσδέσης και ο Κίμωνας Μήτκας στους παίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, ο Γιάννη Κούτρα και ο Ραφαήλ Δήμος στους παμπαίδες, η Βασιλική Μπουλά και η Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες, ο Γιώργος Σασσάνης και ο Απόστολος Βατσακλής στους μίνι παμπαίδες.

Η αγωνιστική δράση θα διεξαχθεί σε 14 τραπέζια και αρχίζει αύριο στις 08:40 με τους ομίλους των κορασίδων. Την πρώτη μέρα θα κρατήσει περίπου 12 ώρες και μεθαύριο Κυριακή θ’ αρχίσει επίσης στις 08:40. Οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 16:50.

* Τα αποτελέσματα της σχολής διαιτησίας, που έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Σ.Ε.Φ., ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία. Προήχθησαν 7 άτομα και ήταν τα ακόλουθα: Μαρία Παραγιάννη, Λυγερή Δουρέκα, Ρίζος Βαϊόπουλος, Αθανάσιος Κατσαρής, Μιχαήλ Σιδέρης, Άγγελος Γαβαλάς και Φώτιος Δαλάκης.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ