Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας τίμησε την εθνική ομάδα Α.Με.Α. για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Ευρώπη

Magoufana 2019_Mouxthis_kai_Chatzikiraikos

Magoufana 2019_Mouxthis_kai_ChatzikiraikosΣτο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πεύκης είναι σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου το εναρκτήριο όπεν στη φετινή σειρά των αναπτυξιακών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και περίπου 200 παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για ν’ απολαύσουν τους αγώνες, να δείξουν το ταλέντο τους και να φτάσουν στα μετάλλια. Επειδή όμως, μία αθλητική εκδήλωση δεν είναι πάντοτε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, το τουρνουά είχε στην πρώτη του ενότητα μία ξεχωριστή στιγμή ακολουθώντας την επικαιρότητα. Η διοργανώτρια Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 (και γενικότερα η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Πεύκης) τίμησε την εθνική ομάδα αθλητών με αναπηρίες της κλάσης 6, μόλις μία βδομάδα μετά την ιστορική επιτυχία της με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Χέλσινμποργκ. Απένειμε τιμητική πλακέτα στους αθλητές Γιώργο Μουχθή, Μάριο Χατζηκυριάκο, καθώς και στον προπονητή της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Μιχάλη Κατσικαδέλη.

Magoufana 2019_Chatzikiariakos_vravefsiΗ βράβευση έγινε πριν από το μεσημβρινό ωράριο προθέρμανσης. «Τιμής ένεκεν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α.Με.Α.» έγραφε και Magoufana 2019_vravefsi_Mouxthisγια τους τρεις άνδρες η πλακέτα από τη διοίκηση της Α.Ε. Αθηνά. Τις απονομές στους δύο αθλητές έκαναν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (στον Μουχθή) και ο Νίκος Κατσαπρακάκης εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου (στον Χατζηκυριάκο).

Η εξέδρα του γυμναστηρίου ήταν γεμάτη από κόσμο. Από τα μεγάφωνα αναφέρθηκε η μεγάλη διάκριση και οι άνθρωποι του αθλήματος ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα αποθεώνοντας τα δύο παιδιά, που δεν έκρυψαν τη χαρά τους.  

Για τον Πατρινό προπονητή Μιχάλη Κατσικαδέλη, που δεν μπόρεσε να είναι παρών, απένειμε την πλακέτα ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος και την παρέλαβε ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας ανδρών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστας Βατσακλής. Οι δύο προπονητές έχουν και συνεργασία άλλωστε, στο πλαίσιο της συμφωνίας Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α..

Magoufana 2019_vravfsi_oloiΟ Παναγιώτης Τζόβολος μετέφερε τα συγχαρητήρια της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και προσωπικά του προέδρου Μανώλη Κολυμπάδη για την επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τόνισε ότι η ομοσπονδία θα είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες των παιδιών και για τη μετέπειτα εξέλιξή τους πορεία τους στο άθλημα.

* Στο γυμναστήριο βρέθηκε στο ίδιο χρονικό διάστημα τοπικό μέσο ενημέρωσης, το σάιτ thessi.gr, που κάνει και videos κι εκτός από πολλά πλάνα πήρε και δηλώσεις για το τουρνουά από τον πρόεδρο της Α.Ε. Αθηνά Γιώργο Χατζηλιάδη, τον προπονητή του σωματείου Σωτήρη Κανναβό, τον Κ. Βατσακλή και τον Π. Τζόβολο. Νωρίς τις βράδυ ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των αγώνων, η δράση συνεχίζεται αύριο από τις 8.40 και γύρω στις 17:00 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες (για τους ενδιαφερόμενους τα αποτελέσματα είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24 πατώντας στο «παραθυράκι» του τουρνουά.

 

* Φωτογραφίες Γιώργος Τζιμέας                       

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ