Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 8 Ιανουαρίου η ετήσια γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με βραβεύσεις σε εξέχουσες προσωπικότητες!

Kopi pitas_27

Kopi pitas_27Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα γίνει η ετήσια γιορτή της Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η καθιερωμένη εκδήλωση πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα και συγκεντρώνει ανθρώπους απ’ όλο το φάσμα του αθλήματος, όμως αυτή η βραδιά θα είναι ιδιαίτερη, καθώς θα τη λαμπρύνουν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες. Στη διάρκεια της γιορτής, όπου βασικά απονέμονται τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, γίνονται και ειδικές βραβεύσεις. Δύο από αυτές αφορούν στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) Στέφανο Μπόζι και τον πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Η ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε την εκδήλωση στην ιστοσελίδα της και απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση σε όλα τα σωματεία-μέλη της και τις Τοπικές Επιτροπές. Η ώρα έναρξης είναι 7μ.μ. και τα σωματεία, που θα πάρουν κύπελλα και μετάλλια για τις επιτυχίες τους την περασμένη σεζόν είναι συνολικά 25 (ο πίνακας δημοσιεύεται στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr).

Από κει και πέρα η γιορτή θα πάρει ξεχωριστό χρώμα από τη βράβευση προσώπων μεγάλης εμβέλειας, κάποια από τα οποία αποκάλυψε η ομοσπονδία και κάποια όχι! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατ’ αρχάς, θα τιμήσει τον πρόεδρο της E.T.T.U. Στέφανο Μπόζι, ο οποίος έχει ειδοποιήσει ότι θα έρθει στη χώρα μας. Με αυτή την κίνηση θα εκφράσει γι’ άλλη μία φορά τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Ιταλό παράγοντα για την αμέριστη βοήθειά του προς την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Όχι μόνο με την σπουδαία πρωτοβουλία της οικονομικής διευκόλυνσης στην ελληνική αποστολή ώστε να λάβει κανονικά μέρος το περασμένο καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Αυστρίας, αλλά και τη μεγάλη στήριξη της E.T.T.U. στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την πραγματοποίηση των προπονητικών σεμιναρίων με ξένους επιμορφωτές! Είναι ευκαιρία να σημειωθεί μάλιστα, ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ξοδεύει ετησίως 5,5 με 9 χιλιάδες ευρώ για να καλύψει την αμοιβή και τα έξοδα μετακίνησης των ξένων προπονητών, που έρχονται να διδάξουν στην Ελλάδα!

Επίσης η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα βραβεύσει τον πρώην γ.γ.Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή για το έργο του και τη βοήθεια προς το άθλημα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και άλλες ειδικές βραβεύσεις, για τις οποίες όμως, η ομοσπονδία προτιμά να μη δώσει ακόμα πληροφορίες. Ίσως η βραδιά να έχει και εκπλήξεις…

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Παραμονές Χριστουγέννων στο μεταξύ, υπάρχει αγωνιστική δράση για τους φίλους του αθλήματος, που είτε εξακολουθούν ν’ αγωνίζονται ως βετεράνοι είτε δεν είχαν ποτέ δελτίο σε ομάδα. Η Αθλητική Ένωση Σουρμένων-Ελληνικού σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, διοργανώνει αύριο και μεθαύριο το ανοιχτό πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 100, στην πλειοψηφία τους προέρχονται από ανεξάρτητους αθλητές, ενώ έχουν δηλώσει και δέκα γυναίκες. Το όπεν γίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά και πρώτη φορά έχει τέτοια ανταπόκριση, καθώς θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Ελληνικού.

Οι αγώνες αφορούν μόνο στο απλό, στην πρώτη φάση θα εφαρμοστεί το σύστημα των γκρουπ και στη δεύτερη τα νοκ άουτ ματς. Οι ανεξάρτητοι (μαζί και οι γυναίκες) αγωνίζονται αύριο Σάββατο με ώρα έναρξης 16:00 και οι βετεράνοι την Κυριακή με ώρα έναρξης 10:00. Έχουν προκηρυχθεί οκτώ κατηγορίες και είναι οι εξής:

ΒΕΤ -1 Βετεράνοι 40-49 ετών

ΒΕΤ -2 Βετεράνοι 50-59 ετών

ΒΕΤ -3 Βετεράνοι 60+ ετών

ΑΝ -1 Ανεξαρτήτων έως 39 ετών

ΑΝ -2 Ανεξαρτήτων 40-49 ετών

ΑΝ -3 Ανεξαρτήτων 50-59 ετών

ΑΝ -4 Ανεξαρτήτων 60+ ετών

ΓΥΝ Ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες.

* Η φωτογραφία είναι από την περσινή γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία όλης της διοίκησης και δίνει στον τότε γ.γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή το κομμάτι του

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ