Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εξασφάλισε πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Gio Bogoria_congrats

Gio Bogoria_congratsΗ Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη σιγούρεψε από το ξεκίνημα του 2ου γύρου στα γκρουπ την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μία από τις σπάνιες φορές, που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά οι διαδοχικές νίκες απέναντι στην έτερη διεκδικήτρια της 2ης θέσης οδήγησε στην υλοποίηση του στόχου. Το πολωνικό κλαμπ έκαμψε σήμερα το βράδυ στην έδρα του τη γαλλική Βιλνέβ με 3-0 κι έδωσε την ιδανική συνέχεια στη νίκη με το ίδιο σκορ, που είχε πετύχει την περασμένη βδομάδα εκτός έδρας. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του γκρουπ C αποσπάστηκε κατά δύο βαθμούς στη βαθμολογία κι αυτό σημαίνει ότι και ήττες να έχει στα τελευταία ματς και να γίνει ισοβαθμία πάλι ευνοείται για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης.

Στον σημερινό αγώνα, που μεταδόθηκε ζωντανά στο ίντερνετ, η Μπογκόρια πρόβαλλε ξανά ως φαβορί, καθώς παρέταξε την ίδια τριάδα με την αναμέτρηση στη Γαλλία. Όντως επιβεβαίωσε ότι είχε τον πρώτο λόγο κι από τη στιγμή, που ο Γκιώνης επικράτησε στο πρώτο ματς όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο πρωταθλητής μας αντιμετώπισε πάλι τον Ρώσο Βασίλι Λακέεφ, όπως και πριν από πέντε μέρες. Έφτασε στη νίκη ξανά με 3-2, αλλά η σημαντική διαφορά είναι ότι σήμερα πέτυχε ανατροπή από 0-2 πίσω στα σετ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μπογκόρια-Βιλνέβ 3-0:

Παναγιώτης Γκιώνης-Βααίλι Λακέεφ 3-2 (6-11, 10-12, 11-7, 11-4, 11-8)

Μάρεκ Μπαντόφσκι-Βιλντάν Γκαντίεφ 3-0 (11-5, 11-9, 11-8)

Πάβελ Σίρουσεκ-Νίμα Αλαμιάν 3-0 (17-15, 11-9, 11-4)

Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του γκρουπ Cη Σααρμπρίκεν επιβλήθηκε με 3-0 της ουραγού Γιούνκαλ. Στη βαθμολογία το γερμανικό κλαμπ είναι αήττητο στην κορυφή με 8 βαθμούς. Η Μπογκόρια ακολουθεί με 7, η Βιλνέβ είναι στους 5 πόντους (και η 3η θέση θυμίζουμε ότι οδηγεί στο ETTUCup) και η Γιούνκαλ στους 4.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ