Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μετρούν δυνάμεις στο ουγγρικό όπεν νέων Γιαννούτσος, Μαδέσης και Μεραμβελλιωτάκη

Hungary ITTF_neon_2019_anaxorisi

Hungary ITTF_neon_2019_anaxorisiΣτο πρόγραμμα του World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (I.T.T.F.) έρχεται αυτή την εβδομάδα το ισχυρό όπεν νέων και παίδων της Ουγγαρίας. Ένα καθιερωμένο τουρνουά με τέτοια δυναμική, που φέτος συγκεντρώνει 342 παιδιά από 41 χώρες όλου του κόσμου! Ανάμεσά τους θα είναι και η Ελλάδα με τρεις αθλητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις σε πολύ ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το όπεν αρχίζει αύριο, ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή στο Σομπάτελι και θα πάρουν μέρος ο έφηβος Σωκράτης Γιαννούτσος του Γ.Α.Ο. Πειραιά, ο παις Αλέξανδρος Μαδέσης του Π.Κ.Δ. Ταύρου και η κορασίδα Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη του Α.Ο. Νέου Φαλήρου. Τα παιδιά έφτασαν το μεσημέρι στην Ουγγαρία και τα συνοδεύει ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης (στη φωτό όλη η αποστολή στην αναχώρηση).

Οι συμμετοχές στο ITTF Junior Circuit Premium, Hungarian Junior & Cadet Open χωρίζονται σε 189 αγόρια και 153 κορίτσια. Η αρχή γίνεται αύριο με τα ατομικά αγωνίσματα της εφηβικής κατηγορίας, όπου θα μετάσχουν και ο Μαδέσης με τη Μεραμβελλιωτάκη.

Στο απλό νέων παίρνουν μέρος συνολικά 130 αθλητές και οι πρώτοι 32 των seedingsπερνάνε απευθείας στο ταμπλό. Στα προκριματικά έγιναν 25 γκρουπ. Ο Γιαννούτσος βρέθηκε στο 5ο γκρουπ. και συναντά αύριο τον Ισπανό Αρνάου Πονς (επικεφαλής), τον Σλοβάκο Καμίλ Παχ και τον Λευκορώσο Νικόν Σούτοφ.

Ο Μαδέσης κληρώθηκε στο 19ο γκρουπ και αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Πορτογάλο Χοσέ Μαγκαλάες (επικεφαλής), τον Ρουμάνο Ιούλιαν Τσιρίτα και τον Άλεξ Φερνάντο Γκονζάλεθ από το Εκουαδόρ.

Στο απλό νεανίδων βρίσκονται απευθείας στο ταμπλό 16 αθλήτριες και οι υπόλοιπες μπαίνουν σε συνολικά 23 γκρουπ. Η Μεραμβελλιωτάκη πήγε στο 9ο γκρουπ κι έχει αύριο αντιπάλους την Ουκρανή Αναστασία Ντιμιτρένκο (επικεφαλής), την Ίνες Μάτος από την Πορτογαλία και την Ισπανίδα Γιάνα Ριέρα.

Οι κληρώσεις για τα διπλά δεν έχουν γίνει ακόμα. Στους νέους πάντως, θα παίξουν μαζί Γιαννούτσος/Μαδέσης, ενώ στις νεάνιδες η Μεραμβελλιωτάκη θα έχει συμπαίκτρια την Τσέχα Κριστίνα Πενκάβοβα.

Στο ομαδικό νέων ο Γιαννούτσος μετέχει στη μικτή Ιαπωνία/Ισραήλ/Ελλάδας και θα έχει συμπαίκτες τον Ιάπωνα Σέου Γκότο και τον Ισραηλινό Τάλ Ισραέλι.

Στο ομαδικό παίδων ο Μαδέσης θα συνεργαστεί με τον Ολλανδό Γκαμπριέλιους Καμαρά.

Στο ίδιο αγώνισμα η Μεραμβελλιωτάκη δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα των αγώνων στις κορασίδες, αλλά στις νεάνιδες. Είναι στη μικτή Φινλανδίας/Νορβηγίας/Ελλάδας με τη Μάαριτ Ραμόνα Μπετζ και τη Μαρτίν Τοφτάκερ αντίστοιχα.

                                    

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ