Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το πρόγραμμα της χρονιάς για προπονητικά σεμινάρια και σχολές διαιτησίας ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Olimpia sel_1

Olimpia sel_1Το πρόγραμμα του νέου έτους για τα σεμινάρια προπονητών και τις σχολές διαιτησίας ετοίμασε και ανακοίνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι νέες δραστηριότητες στο κομμάτι της επιμόρφωσης αρχίζουν τον Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνουν επτά προπονητικά σεμινάρια διαφορετικού επιπέδου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την επαρχία και τέσσερις σχολές διαιτησίας σε πόλεις της περιφέρειας. Στον τομέα των σεμιναρίων θα είναι βέβαια πολύτιμη και πάλι η αρωγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (E.T.T.U.) προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την εξασφάλιση ξένων εισηγητών. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr).

Το πρώτο σεμινάριο προπονητών της χρονιάς θα διεξαχθεί το διήμερο 9 και 10 στην Πάτρα. Τα δύο θέματα, που θα παρουσιάσει, είναι η προπόνηση με πολλά μπαλάκια και οι αρχές φυσικοθεραπείας – πρόληψη τραυματισμών.

Από τις 15 έως τις 17 του ίδιου μήνα θα γίνει σεμινάριο στην Αθήνα με ξένο επιμορφωτή για τις αρχές της ψυχολογίας και την ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών.

Το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου θ’ ακολουθήσει σεμινάριο Γ΄επιπέδου στην Κομοτηνή («Προπονητική επιτραπέζιας αντισφαίρισης») και θα είναι μόνο για τους φοιτητές ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Το διήμερο 9-10 Μαρτίου…παίρνει σειρά η Καβάλα, όπου επίσης θ’ αναλυθούν η προπόνηση Multi Balls και οι αρχές φυσικοθεραπείας – πρόληψη τραυματισμών.

Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο για τις αρχές της φυσικής κατάστασης και την προετοιμασία των αθλητών στη φυσική κατάσταση. Θα διδάξει ξένος επιμορφωτής.

Στις 8 και 9 Ιουνίου θα παρουσιαστούν και στην Αθήνα οι τομείς της προπόνησης Multi Balls και της φυσικοθεραπείας και πρόληψης τραυματισμών.

Το 7ο και τελευταίο προπονητικό σεμινάριο έχει οριστεί για το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου και θα έχει κι αυτό ξένο εισηγητή. Θα γίνει στην Αθήνα και θ’ αφορά επίσης στις αρχές της φυσικής κατάστασης και την προετοιμασία των αθλητών στη φυσική κατάσταση.

Η ομοσπονδία σημειώνει πρώτον ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση που η Γ.Σ. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου αποφασίσει για διαφορετική ημερομηνία ή οι επιμορφωτές της I.T.T.F. αντιμετωπίσουν πρόβλημα μετακίνησης και δεύτερον ότι μετά την οριστικοποίηση κάθε σεμιναρίου θα εκδίδεται έγκαιρα η σχετική προκήρυξη που θα καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει προγραμματίσει και τέσσερις σχολές διαιτησίας από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο. Η αρχή θα γίνει ταυτόχρονα στην Κοζάνη και την Πάτρα από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Από τις 22 μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί σχολή στην Κομοτηνή και από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου στη Φλώρινα.

* Στην αναμνηστική φωτογραφία Έλληνες προπονητές στο μεγάλο σεμινάριο Α΄επιπέδου, που είχε γίνει στην Αρχαία Ολυμπία τον Μάιο του 2010

                                     

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ