Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 120 συμμετοχές το τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων του Ελληνικού

Elliniko aponomi_anexartiton_2

Elliniko aponomi_anexartiton_2Το καθιερωμένο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Ελληνικό…πέρασε γλυκά τους βετεράνους και τους ανεξάρτητους αθλητές στις ημέρες των Χριστουγέννων. Με πολύωρη αγωνιστική δράση το Σάββατο και την Κυριακή, όπου άπαντες απόλαυσαν μία σειρά από παιχνίδια και την καλή οργάνωση. Το ανοιχτό πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Ένωση Σουρμένων-Ελληνικού σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι προσδοκίες ήταν ακόμα μεγαλύτερες φέτος, δεδομένου ότι για πρώτη φορά οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στην κεντρική σάλα της Ολυμπιακής Εγκατάστασης του Ελληνικού. Έτσι, οι συμμετοχές έφτασαν τις 120 και μέσα σε αυτές ήταν και ορισμένες από την Καλαμάτα και τη Λαμία.

Πολύ ενθαρρυντικό για τη δημοτικότητα του αθλήματος το γεγονός ότι η πλειονότητα των συμμετεχόντων ήταν από τους ανεξάρτητους (80 άτομα) και ειδικά στην κατηγορία 1 με τους αθλητές έως 39 ετών. Το τουρνουά αφορούσε μόνο στο απλό, στο κλειστό γυμναστήριο τοποθετήθηκαν 12 τραπέζια, προχτές αγωνίστηκαν οι ανεξάρτητοι και χτες οι βετεράνοι. Έγιναν και οι οκτώ κατηγορίες, που είχαν προκηρυχθεί, ενώ στην ενιαία κατηγορία των γυναικών αποφασίστηκε εκτάκτως να διεξαχθούν δύο ξεχωριστοί αγώνες και το Σάββατο και την Κυριακή, επειδή δεν μπορούσαν να είναι παρούσες όλες οι αθλήτριες την ίδια ημέρα. Σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες εφαρμόστηκε στην πρώτη φάση το σύστημα των γκρουπ και στη δεύτερη τα νοκ άουτ ματς. Εξαίρεση οι κατηγορίες 60+ ετών σε ανεξάρτητους και βετεράνους, όπου έγινε ένα «πουλ» και πήρε χάλκινο μετάλλιο και ο 4ος αθλητής.

Elliniko aponomi_veteranon_40Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν, και μέσω της ομοσπονδίας, τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τον Γιώργο Πετρόχειλο από το κατάστημα GP Sports, που πρόσφερε αγωνιστικό υλικό και κλήρωσε τρία δώρα και τους φούρνους Σοφούλη, που πρόσφεραν το μπουφέ.

Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες:

Βετεράνοι 40-49 ετών:

1. Ντανιέλ Τσιόκας

2. Χρήστος Ξένος

3. Γιώργος Κυριακόπουλος, Κώστας Σταμνίδης

Βετεράνοι 50-59 ετών:

1. Πέτρος Ξαρχάκος

2. Ηλίας Βουτσινάς

3. Μανώλης Δεβετζής, Γιώργος Ασλάν

Βετεράνοι 60+ ετών:

1. Στέλιος Μάγγος

2. Κώστας Σιψάς

3. Κώστας Κουμπής

4. Αντώνης Μαυρομμάτης

Ανεξάρτητοι έως 39 ετών:

1. Τάκης Φωτάκης

2. Χρήστος Λεγάντης

3. Δημήτρης Γαλέος, Αχιλλέας Ζαφείρης

Ανεξάρτητοι 40-49 ετών:

1. Αλέξανδρος Κρουζίνσκι

2. Ηλίας Κατσίβελης

3. Θόδωρος Θεοδωρίδης, Κώστας Λαγκούσης

Ανεξάρτητοι 50-59 ετών:

1. Ισαάκ Βασιλειάδης

2. Λάζαρος Μαρίνος

3. Γιώργος Βάγιας, Ζμπίσεκ Τζεβασέφσκι

Ανεξάρτητοι 60+ ετών:

1. Παναγιώτης Παγουρτζής

2. Γιάννης Παγόπουλος

3. Απόστολος Ζέρδιλας

4. Παντελής Θεοδώρου

Ενιαία κατηγορία γυναικών το Σάββατο:

1. Ειρήνη Κουτσουπίδου

2. Ρένα Φυλακούρη

3. Νατάσα Κόντε, Μίρκα Κούκα

Ενιαία κατηγορία γυναικών την Κυριακή:

1. Λίλιαν Λουκά

2. Ειρήνη Κουτσουπίδου

3. Ευγενία Πετράκη

Elliniko aponomi_ginaikon* Φωτογραφία 1: Οι νικητές στην ηλικιακή κατηγορία των ανεξαρτήτων 60+ ετών (από αριστερά Παγόπουλος, Παγουρτζής, Θεοδώρου, Ζέρδιλας)

* Φωτογραφία 2: Η απονομή στους νικητές της κατηγορίας βετεράνων 40-49 ετών από τον προπονητή του ΑΟ Ελληνικού Γιάννη Κορδούτη. Από αριστερά διακρίνονται οι Τσιόκας, Ξένος, Κυριακόπουλος και Σταμνίδης 

Φωτογραφία 3: Οι αθλήτριες, που διακρίθηκαν στην ενιαία κατηγορία γυναικών στους αγώνες του Σαββάτου. Από αριστερά Φυλακούρη, Κουτσουπίδου, Κόντε και Κούκα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ