Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στον Καρέα οι αγώνες της Α1 ανδρών το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου

AEK-Olympiacos Patra_Kosiba-Monteiro_2

AEK-Olympiacos Patra_Kosiba-Monteiro_2Άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής στις συναντήσεις της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών, που έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου 2019. Το 4ο αγωνιστικό διήμερο στην κορυφαία κατηγορία, που θα είναι παράλληλα το εναρκτήριο για τον 2ο γύρο, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου». Τα παιχνίδια για τη 10η, την 11η και τη 12η αγωνιστική επρόκειτο αρχικά να γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας, όμως με νεότερη απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας μεταφέρονται στον Καρέα και το γυμναστήριο, που έχει φιλοξενήσει τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα του τοπικού Αθλητικού Ομίλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο αγωνιστικό διήμερο, που θα έχει και εορταστικό χρώμα λόγω Χριστουγέννων, θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ντέρμπι της πρωτοπόρου ΑΕΚ με τον 2ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και θ’ αρχίσει στις 10 το πρωί.

* Για αύριο και μεθαύριο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας υπάρχουν αναμετρήσεις για τη Β’ Εθνική και τις τοπικές διασυλλογικές κατηγορίες.

* Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου έρχεται το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της σεζόν και είναι αυτό για τους Νέους άνδρες και τις Νέες γυναίκες. Όπως πέρσι έτσι και φέτος γίνεται μόνο τελική φάση και δήλωσαν συμμετοχή 103 αθλητές κι αθλήτριες. Τόπος διεξαγωγής θα είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

* Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες από τη σχολή διαιτησίας, που είχε γίνει τον Οκτώβριο στην Πάτρα. Προήχθησαν και γίνονται δόκιμοι διαιτητές οι Παρασκευή Σίνου, Σπυρίδων Χουλιάρας, Ιωάννης Ξουρίδας, Δανιήλιδα Τζόβολου, Μαρία Μιχοπούλου και Αναστασία Παστουρματζή.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ