Στέφθηκε από επιτυχία ένα ακόμα φιλικό τουρνουά της Τήνου

Tinos 2019_aponomi_gimnasioΗ Τήνος μεγάλωσε την παράδοση με το φιλικό τουρνουά πινγκ πονγκ όλων των ηλικιών, που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Η φετινή αθλητική εκδήλωση του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου διεξήχθη με επιτυχία το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και συγκέντρωσε περίπου 50 αθλητές κι αθλήτριες. Όπως κάθε χρόνο, το τοπικό σωματείο-μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α το διοργάνωσε με την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του δήμου Τήνου και προσκάλεσε σωματεία από άλλα μέρη προκειμένου να ζήσουν την όμορφη εμπειρία, αλλά και να προσφέρουν καλούς αγώνες και περισσότερες παραστάσεις στα παιδιά του νησιού.

Ο Ποσειδών έστειλε ενημερωτικό δελτίο στην ομοσπονδία και αναφέρει: «Το τουρνουά έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων. Πρόκειται για φιλικούς αγώνες, που Tinos 2019_genikoπραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Τήνο. Η διοργάνωση ήταν του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου με την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Τήνου. Συμμετείχαν κατόπιν προσκλήσεως οι ομάδες: ΑΝΠΟ Αμοργού, Α.Ο Δάφνης Υμηττού «Ευ ζην και άθληση», Α.Σ. Πρόοδος Ραφήνας-Βουτζά, Α.Ο. ΕΠ.Α.Κω, Α.Ο.Κορωνίδα Γαλατσίου και Α.Ο. Πεύκης.

Tinos 2019_polloi_maziΈλαβαν μέρος γύρω στους 50 αθλητές/τριες όλων των ηλικιών από παιδιά του δημοτικού μέχρι ενηλίκους. Οι αθλητές/τριες του πινγκ πονγκ του Ποσειδώνα είχαν την ευκαιρία να παίξουν με έμπειρους αθλητές/αθλήτριες της Αθήνας, ενώ φίλοι του ολυμπιακού αθλήματος και αθλητές απόλαυσαν όμορφες φάσεις σε διάφορους αγώνες.

Παρέστησαν η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και Έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Περιάλης και φυσικά εκπρόσωποι της διοίκησης του Ποσειδώνα.

Διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:    

Δημοτικό αγοριών:

1. Αγ. Γκιώνης

2. Κων/νος Τούλιας

3. Γ. Μπαρζός                                                        

4. Στ. Σγουρός

Δημοτικό κοριτσιών:

1. Ευγ. Κοσμά

2. Αφρ. Μαρούλη

3. Σ. Μελιγκώνη

4. Ανδρ. Δρακονταείδη

Γυμνάσιο αγοριών:

1. Ν. Κουφόπουλος

2. Ν. Παγανέλης

3. Φρ. Δελώτης

4. Μ. Σωτηριάδης

Γυμνάσιο κοριτσιών:

1. Μελίνα Κοχύλη

2. Ευγ. Κοσμά

3. Α. Δρακονταείδη

4. Σ. Μελιγκώνη

Αφρ. Μαρούλη

Σάρα Καμπέρι

Λύκειο:

1. Δημήτρης Μάντζιος

2. Μανώλης Σημαντηράκης

3. Άννα -Σόνια Αναστ ασιάδου

4. Μάρκος Βιδάλης

5. Σίμος Δελώτης

6. Θεανώ Τόμπρου

7. Νιόβη Αναστασιάδου

8. Μελίνα Κοχύλη                                               

Ανδρών:

1. Αναστάσιος Θεοχάρης

2. Γεράσιμος Παΐζης

3. Αλ. Νικολόπουλος

4. Αντ. Σταμούλης

Γυναικών:

1. Νίκη Παγούνα

2. Θεανώ Τόμπρου

Χορηγοί που υποστήριξαν το τουρνουά ήταν: Οι ναυτιλιακές εταιρείες FastFerries &.GoldenStarFerries,τα ξενοδοχεία «Βιργινία» &. GoldenBeach, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Μούσες» «Νίκη»&. «Εσπερίδες», τα καταστήματα «Διανομές Δεσύπρη»,”Tα παιδία παίζει», «Ξυλεμπορική Ν. Κ. Τίγκας», «PC.Αλοίμονος Παντελής», Δυναμική Τήνου, Δελλατόλας Φραγκίσκος» &. «Γραφικές Τέχνες, Τουφεκλής Παναγιώτης». Βραβεύτηκαν με κύπελλα και μετάλλια οι πρώτοι κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικό δίπλωμα».

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped