Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έγινε στη Θεσσαλονίκη το 1ο φετινό τουρνουά μικρών ηλικιών της Βόρειας Ελλάδας

Sindos 2012_2

Sindos 2012_2Μετά το κλείσιμο των σχολείων και λίγο πριν από την έναρξη των εορτών έγινε στη Θεσσαλονίκη το 1ο τουρνουά μικρών ηλικιών της Βόρειας Ελλάδας για τη σεζόν 2012-2013. Πρόκειται για τη σειρά αγώνων παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων, που έχει καθιερώσει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία. Το εναρκτήριο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου διεξήχθη το Σάββατο στο κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. και είχε καλή ανταπόκριση από τα σωματεία. Συγκέντρωσε 99 αθλητές κι αθλήτριες και οι συμμετοχές χωρίζονταν σε 41 παμπαίδες, 35 παίδες, 12 κορασίδες και 11 παγκορασίδες.

Οι αγώνες, που περιλαμβάνουν μόνο το απλό, άρχισαν στις 10 το πρωί και είχαν ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ στη δεύτερη. Στους παίδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Ευάγγελος Τσιαλτσούδης. Στον τελικό επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Κωνσταντίνου Αλμπανάκη. Στις κορασίδες πρώτευσε η Βασιλική Τζίμου, νικώντας στον τελικό, επίσης με 3-0 σετ την Κυριακή Κουλιούρη.

Στους παμπαίδες κρίθηκε με σκορ 3-1 ο τελικός, όπου ο Γιώργος Πασχαλέρης κατέβαλλε τον Δημήτρη Πάικο, ενώ η πιο αμφίρροπη κόντρα καταγράφηκε στον τελικό των παγκορασίδων. Εκεί αναδείχτηκε νικήτρια με 3-2 η Χριστίνα Κουλίκα, παρότι έχανε από την Καλλιόπη Τζουνοπούλου με 0-2 σετ.

Όλοι οι νικητές σε κάθε κατηγορία:

Στους παίδες:

1. Ευάγγελος Τσιαλτσούδης (ΟΕΑ Βέροιας)

2. Κωνσταντίνος Αλμπανάκης (ΟΕΑ Βέροιας)

3. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης (ΣΕΑ Κοζάνης), Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (ΟΕΑ Βέροιας)

Στις κορασίδες:

1. Βασιλική Τζίμου (Ρουφ 80)

2. Κυριακή Κουλιούρη (ΠΑΣ Εχέδωρος Σίνδου)

3. Θεοδώρα Ζήσου, Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)

Στους παμπαίδες:

1. Γιώργος Πασχαλέρης (ΑΣΕΑ Καβάλας)

2. Δημήτρης Πάικος (ΣΕΑ Καζάνης)

3. Ορέστης Αραβιάδης (ΑΣΕΑ Φλώρινας), Μανώλη Αλαρούπι (ΑΣΕΑ Καβάλας)

Στις παγκορασίδες:

1. Χριστίνα Κουλίκα (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

2. Καλλιόπη Τζουνοπούλου (ΑΣΕΑ Καβάλας)

3. Καλλιόπη-Αντωνία Πέρτση (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης), Ευαγγελία Κασιόλα (Αθλητικές Ακαδημίες Καλαμαριάς)

 

* Η αγωνιστική δράση στη Βόρεια Ελλάδα έκλεισε μ’ ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά μικρών ηλικιών. Η φωτογραφία του Βασίλη Καραουλάνη είναι από το περσινό αναπτυξιακό ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα της Σίνδου 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ