Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αύριο η επίδειξη του Κρεάνγκα στη Λάρισα με παρτενέρ τον Παπαδημητρίου

TOP 12_Kre

TOP 12_KreΜία πόλη, που αγαπάει την επιτραπέζια αντισφαίριση και δραστηριοποιείται ουσιαστικά σε αυτή, θα έχει για δύο ώρες αύριο την ευκαιρία ν’ απολαύσει το δημοφιλές άθλημα στην καλύτερή του έκφραση. Η Λάρισα και το τοπικό αθλητικό σωματείο Δύναμη θα νιώσουν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούν τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στην πρόσκληση να είναι κεντρικό πρόσωπο σε αγώνα επίδειξης. Μαζί του θα είναι ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα ανδρών Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο Α.Σ. Δύναμη οργανώνει την επίδειξη στην αίθουσά του και της έχει δώσει εορταστικό τόνο περιμένοντας πολύ κόσμο. Επιπλέον, το event παίρνει πιο επίσημο χαρακτήρα από την παρουσία του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη και της γενικής γραμματέα Κατερίνας Σπανού.

Η εκδήλωση θ’ αρχίσει στις 12:30 και χωρίζεται στα εξής κομμάτια:

– Παρουσίαση αθλητών

– Ζέσταμα και προθέρμανση

– Επίδειξη βασικών τεχνικών και χτυπημάτων από Κρεάνγκα και Παπαδημητρίου

– Οκτώ αθλητές της Δύναμης θα εκτελέσουν μια σχετικά εύκολη άσκηση με τους δύο πρωταθλητές

– Εκτέλεση σχετικά δύσκολων ασκήσεων από Κρεάνγκα-Παπαδημητρίου

– Ελεύθερο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα μαζί με την παρουσίαση και με κάποιο χρόνο, που θα χρειαστεί από τη μια άσκηση στην άλλη, θα είναι δύο ώρες. Το ετοίμασε ο προπονητής της Δύναμης Στέφανος Αμπελακιώτης, ο οποίος έκανε την πρόταση στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την εκδήλωση. Οι δύο διεθνείς αθλητές και τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της ομοσπονδίας θα πάνε αυθημερόν στη Λάρισα και θ’ αναχωρήσουν νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Με την ευκαιρία της επίδειξης ν’ αναφέρουμε λίγα στοιχεία από το παλμαρέ των δύο πρωταθλητών:

Ο Κρεάνγκα είναι πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό ανδρών και το διπλό μικτό, «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης και «χάλκινος» πρωταθλητής κόσμου στο απλό ανδρών, νικητής του Ευρωπαϊκού ΤΟΠ 12 το 2011 και δύο φορές φιναλίστ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στη γαλλική Ενεμπόν.

IMG 4670Ο Παπαδημητρίου είναι πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στο διπλό ανδρών, δευτεραθλητής Ελλάδας στο απλό ανδρών, «ασημένιος» Βαλκανιονίκης στο απλό νέων και νικητής στο ομαδικό ανδρών στο διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου. Αγωνίζεται στη γερμανική Κολωνία.

Ο Κρεάνγκα, όπως και άλλοι διεθνείς, έχουν μετάσχει σε αρκετά ανάλογα event ανά την Ελλάδα και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος. Άλλωστε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής είναι από τους πιο θεαματικούς στον κόσμο. Αυτή η μίνι γιορτή στη Λάρισα έχει διαφημιστεί πολύ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προβάλλεται κι από την ιστοσελίδα του σωματείου και αναμένεται να προσελκύσει και άτομα που δεν ασχολούνται συστηματικά με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Αυτή είναι και η μεγάλη επιθυμία του Α.Σ. Δύναμη, που πήρε την πρωτοβουλία με βασικό κίνητρο τη διάδοση του αθλήματος στη Θεσσαλία.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ