Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Άρης Νικαίας εγκαινίασε τη νέα αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Aris Nikaias_egainia_2019_Kolimpadis_kai_alloi_episimoi

Aris Nikaias_egainia_2019_Kolimpadis_kai_alloi_episimoiΣτη μεγάλη ιστορία του στην επιτραπέζια αντισφαίριση ο Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας έχει γευτεί πολλές και σημαντικές επιτυχίες στα τραπέζια. Επειδή όμως, καλή δραστηριότητα σ’ ένα άθλημα δεν σημαίνει μόνο αγωνιστικές διακρίσεις, μπορεί εδώ και λίγο καιρό να περηφανεύεται και για τη νέα του αίθουσα. Το σωματείο απέκτησε ολοκαίνουργια, ευρύχωρη και υπέροχη αίθουσα για προπονήσεις και αγώνες στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», δίπλα στο σημείο, στο οποίο φιλοξενείτο για χρόνια στην ίδια έκταση. Το περασμένο Σάββατο ο Άρης Νικαίας εγκαινίασε με κάθε επισημότητα τον καινούργιο χώρο και στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης και ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. Ο σύλλογος έστειλε στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τη σχετική ενημέρωση (όπως και το φωτογραφικό υλικό) κι εκεί ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτή η μέρα ήταν μία ακόμα μεγάλη και μοναδική στιγμή για το τμήμα μας. Η σαββατιάτικη εκδήλωση αφορούσε τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας αίθουσας προπονήσεων, ενός χώρου εξαιρετικής ποιότητας, αισθητικής, πολιτισμού, πρωτοτυπίας μοναδικής που έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι!

Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για εμάς, πλήθος φίλων, γονέων, αθλητών του τμήματός μας έδωσαν το «παρών» και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα μέσα από την καρδιά μας. Η παρουσία τους είναι τιμή και χαρά για εμάς. Ιδιαίτερη χαρά μάς έδωσε η παρουσία του πρώην αντιδημάρχου Αθλητισμού Σπύρου Νικολάκη, του οποίου η βοήθεια για την κατασκευή του χώρου ήταν εξαιρετικά σημαντική.

Aris Nikaias_egainia_2019_IoakeimidisΜετά τον αγιασμό του χώρου το λόγο πήρε ο δήμαρχος του δήμου Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος αναφέρθηκε σε μια νέα πραγματικότητα κατά την οποία ο Δήμος παραχωρεί ένα αθλητικό χώρο σε ένα σωματείο και το σωματείο αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την κατασκευή του χώρου όπως έγινε στην περίπτωσή της δικιάς μας αίθουσας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης. Μίλησε για του δεσμούς μιας ιδιαίτερα σημαντικής φιλίας που τον Aris Nikaias_egainia_2019_Kolimpadis_me_Xalkidiενώνει με τον πρόεδρο του Άρη Νικαίας Γιώργο Χαλκίδη, του πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του σωματείου στο άθλημα, αλλά και πλακέτα στον ίδιο για την προσφορά του, σε δύσκολες στιγμές του παρελθόντος στο άθλημά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία μοιράστηκε μαζί μας!

Έκπληξη ευχάριστη για τους εφόρους του Άρη Νικαίας, Μιχαηλίδη Στέλιο και Βρεττάκο Γιώργο από τον πρόεδρο, η απονομή προς αυτούς, αναμνηστικών πλακετών για την προσφορά τους στο άθλημα. Πραγματικά τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την χειρονομία του και τα καλά του λόγια!

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του Άρη Νικαίας Γιώργος Χαλκίδης, ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Αντώνης Πιτίδης, εκπρόσωποι από άλλα αθλήματα του συλλόγου, αλλά και εκπρόσωποι από τα σωματεία της Πεύκης και του Παναθηναϊκού. Σύντομος χαιρετισμός έγινε στη συνέχεια από τον Κώστα Μαυρίδη, ο οποίος εκτός από αθλητής της ομάδας μας είναι και μέτοχος της εταιρίας κατασκευής και συντήρησης ανελκυστήρων «MAVRIDIS LIFT», η οποία είναι σταθερά δίπλα μας τα τελευταία χρόνια. Τόνισε ότι ο ίδιος και η εταιρία του θα είναι μαζί μας και σε μελλοντικές προσπάθειες ανάπτυξης του αθλήματος και σημειωτέον ότι η νέα αίθουσα, που κατασκευάστηκε, ονομάστηκε αίθουσα «MAVRIDIS LIFT».

Aris Nikaias_egainia_2019_Vrettakos_milaΤέλος πήρε τον λόγο ο έφορος του τμήματος Γιώργος Βρεττάκος, ο οποίος μαζί με την αρχιτέκτονα σύζυγό του Μαίρη Καλιοτζίδου ήταν το σώμα και το μυαλό της κατασκευής της νέας αίθουσας. Έκανε σύντομη αναφορά στα στάδια κατασκευής του αθλητικού χώρου, υπήρξαν στιγμές συγκινησιακής φόρτισης στο λόγο του, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βρήκαμε και πώς αυτές ξεπεράστηκαν.

Μετά ακολούθησε μίνι γιορτή με καλή μουσική, άφθονο φαγητό, ποτό και γλυκά! Μοιράστηκε και φάκελος με πολλά αναμνηστικά σε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να έρθουν και να μοιραστούν τη χαρά μας μαζί τους».

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ