Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιδανικό κλείσιμο στη χρονιά με τα καθιερωμένα «Τερζάκεια»

Terzakeia palio

Terzakeia palioΈνα τουρνουά-θεσμός θ’ αποτελέσει την τελευταία εσωτερική αγωνιστική δραστηριότητα για την επιτραπέζια αντισφαίριση μέσα στο 2012. Το 16ο όπεν νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων με την ονομασία «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη» θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στην αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα κλείσει ιδανικά τη χρονιά για τους μικρούς φίλους του αθλήματος. Τους αγώνες διοργανώνει ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Η ανταπόκριση των σωματείων ξεπερνά φέτος τις προσδοκίες, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή 260 παιδιά και πιθανότατα θα γίνει ρεκόρ γενικά για τα αναπτυξιακά τουρνουά!

Πρόκειται να πάρουν μέρος 23 νέοι, 65 παίδες, 93 παμπαίδες, 12 νεάνιδες, 25 κορασίδες και 42 παγκορασίδες. Οι συμμετοχές δεν προέρχονται μόνο από σωματεία της Αττικής, αλλά και από την Πελοπόννησο, τα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη. Το όπεν αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού. Αύριο Σάββατο γίνονται οι κατηγορίες των παίδων και των παμπαίδων και την Κυριακή όλες οι υπόλοιπες. Για τις 9 το πρωί έχει οριστεί και τις δύο ημέρες η κλήρωση και στις 9.30 αρχίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα. Στην πρώτη φάση προβλέπονται γκρουπ και στη δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια. Οι τελικοί του Σαββάτου υπολογίζονται για τις 15.50 και τις 17.50 σε παμπαίδες και παίδες αντίστοιχα. Την Κυριακή υπολογίζονται για τις 12.50 περίπου οι τελικοί σε κορασίδες και παγκορασίδες και για τις 16.30 οι τελικοί των νέων και των νεανίδων. Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα στα «Τερζάκεια» μετράνε για τους πίνακες αξιολόγησης. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. (www.httf.gr) στην ενότητα ανακοινώσεις.

* Φωτογραφία από απονομή επάθλων σε παλιότερα “Τερζάκεια” με συγγενείς του Βασίλη Τερζάκη και αθλήτριες, που συνεχίζουν με επιτυχία το άθλημα σε μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες  

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ