Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στους βραβευθέντες της γιορτής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και οι Κ. Παπαγεωργίου, Λ. Νικουλάε

Laoura Nikoulae

Laoura NikoulaeΔύο αθλητές του Α.Σ. Πέρα Αθηνών θα είναι ανάμεσα στις ειδικές βραβεύσεις της ετήσιας γιορτής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πρόκειται για τον Κώστα Παπαγεωργίου και τη Λάουρα Νικουλάε, οι οποίοι βραβεύονται επειδή μέσα στην περασμένη αγωνιστική περίοδο (2011-2012) είχαν τις περισσότερες πρωτιές στους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα στους μηνιαίους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης. Είναι κάτι που προβλέπεται να γίνεται σε ετήσια βάση για τη μεγάλη κατηγορία. Σημειώνεται ότι και στον τελευταίο πίνακα, αυτόν του Δεκεμβρίου του 2012, ο Παπαγεωργίου και η Νικουλάε διατηρούνται στο νούμερο 1. Η εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη στις 7μ.μ., στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και όπως κάθε χρόνο θ’ αποτελέσει σημαντικό γεγονός για το άθλημα.

P7070603Ο Παπαγεωργίου και η Νικουλάε δεν κλείνουν τη λίστα των ειδικών βραβεύσεων. Η ομοσπονδία θα τιμήσει ένα ακόμα εκλεκτό πρόσωπο, αλλά προτιμά να επιφυλάξει έκπληξη στους ανθρώπους του αθλήματος και κρατά μυστικό το όνομά του…Από κει και πέρα θυμίζουμε ότι θα βραβεύσει δύο σημαίνουσες προσωπικότητες, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Στέφανο Μπόζι και τον πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή για τη σημαντική στήριξή τους στο ελληνικό πινγκ πονγκ. Ο Ιταλός πρόεδρος της E.T.T.U. θα φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης, η ελληνική ομοσπονδία θα τον δεξιωθεί μετά τη γιορτή και την Τετάρτη θ’ αναχωρήσει από τη χώρα μας. Φυσικά θα δοθούν τα έπαθλα στις ομάδες, που τερμάτισαν μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις των διασυλλογικών πρωταθλημάτων την περασμένη σεζόν. Τα συνολικά 25 σωματεία, που θα βραβευτούν, είναι τα ακόλουθα:

ΑΟ Ταταύλα

ΑΣ Πέρα Αθηνών

ΑΟ Πεύκης

ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου

ΠΟΚ Έσπερος

ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου

ΑΟ Παγώνα Πάτρας

ΑΣ ΕΑ Καβάλας

ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας

ΓΣ Άρης Βούλας

Ρουφ 80

ΑΕ Ποντίων Μελισσίων

ΑΟ Ελληνικού

ΑΣ Πέρα 2005

ΑΟ Άρης 2006

ΑΟ Καρέα

ΑΣ Η Πρόοδος

ΑΟ Αγίας Βαρβάρας

ΑΟ Διόνυσου

ΑΟ Ανθούπολης

ΓΑΣ Αετός

ΠΑΟ Φυλής

ΑΣ ΕΑ Χίος

ΟΑ Χανίων 2000

ΟΦΝ Ιωνίας

Πέρα από τον βραβευθέντα Παπαγεωργίου στην εκδήλωση θα παραστούν κι άλλοι αθλητές των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών.  

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ