Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το νέο σύστημα οn line καταχωρήσεων για τα G.J.C. της I.T.T.F. παρουσίασε ο Δημοσθένης Μεσσήνης

Messinis Vienni

Messinis VienniΜεταξύ των εισηγητών στο 2ο σεμινάριο competition managers της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.), που ολοκληρώθηκε χτες στη Βιέννη, ήταν ο Δημοσθένης Μεσσήνης. Ο υπεύθυνος μηχανογράφησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. παρουσίασε την Τετάρτη το σύστημα online καταχωρήσεων, που δημιούργησε για τα τουρνουά νέων και παίδων της σειράς Global Junior Circuit της I.T.T.F. Εκτός από τον ίδιο τον πρώην γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, που έχει από πέρσι την ιδιότητα του competition manager της I.T.T.F., στο σεμινάριο συμμετείχαν έξι εγκεκριμένοι διευθυντές αθλήματος (assigned CΜs) και τέσσερις διευθυντές αθλήματος (CMs).

Το «παρών» έδωσε επίσης, η Τζούντι Φάραγκο ως Chief Executive Officer της I.T.T.F.. Στον εναρκτήριο λόγο της η Ουγγαρέζα παράγοντας ευχαρίστησε τον Δημοσθένη Μεσσήνη για την προσφορά του στη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος σημειώνοντας ότι το σύστημα αυτό κάλυψε ένα μεγάλο κενό, που υπήρχε στα ανοικτά πρωταθλήματα των εφήβων-παίδων. Τόνισε ότι πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση κι εκτίμησε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι (εθνικές ομοσπονδίες, διοργανωτές, I.T.T.F.) θα βοηθηθούν σημαντικά από το on line σύστημα δηλώσεων. Θυμίζουμε ότι το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα για όλα τα διεθνή τουρνουά νέων είναι ήδη σε λειτουργία, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου έρχεται το πρώτο όπεν στο καλεντάρι του 2013, που θα γίνει στο Μπαχρέιν.

Messinis Vienni_oloi_maziΣτο μεταξύ, η παγκόσμια ομοσπονδία όρισε τον Δημοσθένη Μεσσήνη competition manager στο ιταλικό όπεν του G.J.C. που θα γίνει στο Λινιάνο από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου. Ο παλιός αθλητής του Πέρα δούλεψε και πέρσι στο ίδιο τουρνουά ως assigned CM δίπλα στον Αυστριακό CM Καρλ Γίντρακ. Ήταν η πρώτη του εμπειρία ως διευθυντής αθλήματος ύστερα από τις εξετάσεις, που είχε δώσει τον Σεπτέμβριο του 2011 στη Βιέννη και φέτος θα είναι εκείνος επικεφαλής. Τέλος, το πρώτο διεθνές τουρνουά μικρών ηλικιών, στο οποίο βρέθηκε ως CM, ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Φούντσαλ της Πορτογαλίας.

Φωτογραφία 1: Ο Δημοσθένης Μεσσήνης παρουσιάζει στο σεμινάριο της Βιέννης το ηλεκτρονικό σύστημα δηλώσεων που δημιούργησε για τα διεθνή όπεν νέων και παίδων της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Φωτογραφία 2: Αναμνηστική φωτογραφία των συμμετεχόντων competition managers στο σεμινάριο μαζί με την Τζούντι Φάραγκο

                                                                  

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ