Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσφορά αγάπης και φέτος από τη Χ.Α.Ν.Θ. προς το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Filanthropia XANTH_3

Filanthropia XANTH_3Με δύο διαφορετικές αθλητικές εκδηλώσεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης ενίσχυσε και φέτος το θεάρεστο έργο του Παιδικού Χωριού SOSΠλαγιαρίου. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ιστορικού σωματείου διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες τα τουρνουά «αγάπης και προσφοράς» και ανέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία απέναντι σε ορφανά ή εγκαταλειμμένα παιδιά, που χρειάζονται μακροχρόνια φροντίδα. Αρχικά έγιναν αγώνεςτωνακαδημιώνδημοτικού-γυμνασίου και στη συνέχεια τουρνουάεπίλεκτωναθλητών. Συνολικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα εκατό αθλητές όλων των ηλικιών, από σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, της Έδεσσας και της Καβάλας. Μέσα από τη συμμετοχή τους ένιωσαν την ξεχωριστή χαρά της κοινωνικής προσφοράς και της συνδρομής σ’ έναν ιερό σκοπό. Με το παράβολο των 5 ευρώ ενίσχυσαν την προσπάθεια του Παιδικού Χωριού «σε μια εποχή, που η βοήθεια όλων μας προς αυτά τα παιδιά, μοιάζει περισσότερο αναγκαία από ποτέ», όπως τόνισε ο προπονητής της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος.

Filanthropia XANTH_2Στη συνάντηση των επίλεκτων αθλητών παρευρέθη, απηύθυνε χαιρετισμό κι έκανε την απονομή επάθλων στην κατηγορία των ανδρών η πρόεδρος του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Ελπίδα Πανέρα. Ακόμη παρέστησαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης, ο α΄αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τρυγωνάς, ο διευθυντής του τμήματος Φυσικής Αγωγής της Χ.Α.Ν.Θ. Γιώργος Πετρίδης, ο πρόεδρος Φυσικής Αγωγής γυμναζόμενων της Χ.Α.Ν.Θ. και έφορος του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νικόλαος Λογοθέτης, προπονητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στην αίθουσα της ΧΑΝΘ σε οκτώ τραπέζια. «Άπαντες απόλαυσαν την παρουσία τους και θα έλεγα ότι στο τουρνουά των επίλεκτων ήταν από τις σπάνιες φορές, που αθλητές αυτού του βεληνεκούς ένιωσαν ότι το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στην ξεχωριστή σημασία της εκδήλωσης», πρόσθεσε ο Δημήτρης Καραΐσκος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις κατηγορίες των επίλεκτων αθλητών οι νικητές ήταν οι εξής:

Άνδρες:
1η θέση: Κωνσταντίνος Κώτσης (Αίας Ευόσμου)
2η θέση: Γιώργος Συμεωνίδης (ΧΑΝ Καλαμαριάς)
3η θέση: Χρήστος Ξανθόπουλος (ΧΑΝ Καλαμαριάς), Γιώργος
​​Πέρτσης (Πέρα Θεσσαλονίκης)

Γυναίκες:
1η θέση: Ελένη Γεωργιάδου (ΔΑΟ Ταύρου)
2η θέση: Βαρβάρα Μπαγκντασαριάν (ΧΑΝ Καλαμαριάς)
3η θέση: Βάνια Ζάνεβα (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης), Ρόζα Χοβσεπιάν (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)
 

Φωτογραφία 1: Οι νικήτριες της κατηγορίας γυναικών στο τουρνουά επίλεκτων (από αριστερά Χοβσεπιάν, Ζάνεβα, Μπαγκντασαριάν, Γεωργιάδου) ποζάρουν στην απονομή μαζί με τους Νίκο Λογοθέτη, Γιώργο Πετρίδη, Ελπίδα Πανέρα και Δημήτρη Καραΐσκο.

Φωτογραφία 2: Η απονομή στους νικητές της κατηγορίας ανδρών (Συμεωνίδης, Κώτσης,  Ξανθόπουλος και Πέρτσης) από την πρόεδρο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Ελπίδα Πανέρα. Δίπλα της ο Δημήτρης Καραΐσκος.                                             

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ