Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολύωρη δράση χωρίς…παύση για τους βετεράνους στο ατομικό πρωτάθλημα Αττικής και Ν. Ελλάδας

Veteranoi omadiko_Pane_Att

Veteranoi omadiko_Pane_AttΗ επιτραπέζια αντισφαίριση είναι πρώτα απ’ όλα παιχνίδι κι όπως περνάει με αυτή τη φιλοσοφία στα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, έτσι το βλέπουν και οι βετεράνοι αθλητές, που με την ίδια όρεξη συνεχίζουν την αγαπημένη τους ενασχόληση. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Βούλας διεξήχθη χτες το ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών 2012-2013 για την Αττική και τις περιοχές της Νότιας Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και νησιά) και γι’ άλλη μία χρονιά είχε σημαντική ανταπόκριση. Πήραν μέρος 72 άτομα (πέντε αθλήτριες ανάμεσά τους) από τα 82 που είχαν δηλώσει, ενώ πέρσι οι παρουσίες ήταν 65. Τους αγώνες, που έδωσαν και  προκρίσεις για το 4ο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων, διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) με τη συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.). Οι άνθρωποι του Π.Ο.Φ.Επ.Α. εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την αύξηση των συμμετοχών και παράλληλα ευχαριστούν και την ομοσπονδία για τη βοήθεια και τη συμπόρευση στην προσπάθεια να μεγαλώσει η…λίμνη στη δράση βετεράνων και ανεξαρτήτων στο ελληνικό πινγκ πονγκ!

IMG 9406Το πρωτάθλημα αφορούσε μόνο στο αγώνισμα του απλού. Έγιναν τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και μία ενιαία γυναικών. Αρχικά σχηματίστηκαν γκρουπ και μετά έγιναν ταμπλό νοκ άουτ, αλλά και αγώνες «παρηγοριάς». Η αγωνιστική δράση κράτησε περίπου 6,5 ώρες και αθλητές από τα…πρώτα -άντα έως τα τρίτα –ήντα των ηλικιών απολάμβαναν παιχνίδι χωρίς σταματημό. Οι οκτώ πρώτοι από κάθε κατηγορία απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων, που θα γίνει στη Φλώρινα στις 11 και 12 Μαΐου 2013. Αντίστοιχη προκριματική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και για την Κεντρική Μακεδονία το διήμερο 27 και 28 Απριλίου.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία:

Βετεράνοι (& Ανεξάρτητοι) 40 έως 49 ετών:

1. Κώστας Νικόπουλος

2. Γιάννης Φάκαρος

3. Γιάννης Τερψίδης, Τάσος Δασκαλόπουλος

Βετεράνοι (& Ανεξάρτητοι) 50 έως 59 ετών:

1. Ηλίας Βουτσινάς

2. Κώστας Χολής

3. Άρης Τσακίρογλου, Κώστας Κεχαγιάς

Βετεράνοι (& Ανεξάρτητοι) 60+ ετών:

1. Άγγελος Μακρής

2. Στέλιος Μάγκος

3. Κώστας Σιψάς, Κώστας Κουμπής

Μη εν ενεργεία αθλητών 30 έως 39 ετών:

1. Άρης Κατσάβριας

2. Παναγιώτης Καρατζάς

3. Γιάννης Εγγλέζος, Λεωνίδας Κανέλλος

IMG 9388Γυναικών:

1. Ευγενία Πετράκη

2. Ρένα Φυλακούρη

3. Ειρήνη Κουτσουπίδου

Την 5άδα των γυναικών συμπλήρωσαν η Λίλιαν Λουκά (4η) και η Λιλή Κασάπογλου και δόθηκαν μετάλλια σε όλες.

                                                

Φωτογραφία 1: Οι βετεράνοι και οι ανεξάρτητοι αθλητές ποζάρουν σε αναμνηστική φωτό πριν από την έναρξη των αγώνων

Φωτογραφία 2: Η απονομή στην κατηγορία 60+ ετών. Τα έπαθλα απένειμε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και θερμός φίλος του αθλήματος Τότης Φυλακούρης. Είναι δεύτερος από αριστερά και διακρίνονται ακόμα ο Κ. Σιψάς, ο Αγγ. Μακρής, ο Κ. Κουμπής και ο Στ. Μάγκος. 

Φωτογραφία 3: Η απονομή στην ενιαία κατηγορία γυναικών από τον δημοτικό σύμβουλο δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γιάννη Σκουμπούρη. Από αριστερά οι Λ. Κασάπογλου, Λ. Λουκά, Ε. Πετράκη, Ε. Κουτσουπίδου και Ρ. Φυλακούρη

* Ευχαριστούμε τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και τον Άγγελο Μακρή για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ