Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτοιμος να κλειδώσει τον τίτλο ο Α.Σ. Πέρα στην Α1 ανδρών

Pera triada

Pera triadaΜέσα στο δυσάρεστο κλίμα, που έχει δημιουργηθεί από τις ιδιαίτερα αρνητικές, για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, εξελίξεις στο οικονομικό κομμάτι, οι άνθρωποι του αθλήματος συνεχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο την αγωνιστική δραστηριότητα. Στην αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας διεξάγεται αύριο και μεθαύριο το προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο στα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας κι αυτό που πρέπει να τονιστεί βασικά είναι ότι ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών ετοιμάζεται να βάλει ασφαλιστική δικλείδα στον 2ο συνεχόμενο τίτλο του στην Α1 ανδρών και 7ο την τελευταία 8ετία. Οι «Πολίτες», που έτσι κι αλλιώς επιβεβαιώνουν όλο αυτό το διάστημα ότι είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί, μπορούν ουσιαστικά να σιγουρέψουν την πρωτιά κι αυτό θα γίνει αν συνεχίσουν το απόλυτο των επιτυχιών και κυρίως επαναλάβουν τη νίκη του 1ου γύρου εναντίον του 2ου της βαθμολογίας Α.Ο. Αμφιθέας. Στην Α1 των γυναικών ο αήττητος Α.Σ. Πέρα έχει κι εκεί σοβαρό πλεονέκτημα, απλά θα πρέπει να περιμένουμε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τον Απρίλιο και το ντέρμπι με τον περσινό πρωταθλητή Δ.Α.Ο. Ταύρου για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση τίτλος. Αύριο και μεθαύριο θα συνεχιστούν και τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.

Στην Α1 των ανδρών θα γίνουν η 13η, η 14η και η 15η αγωνιστική. Το Πέρα δίνει αύριο στις 16:00 τον αγώνα κορυφής με τον Α.Ο. Αμφιθέας (τον οποίο είχε νικήσει 4-0 στον 1ο γύρο), αλλά νωρίτερα θα χρειαστεί να βγάλει καλό αγωνιστικό πρόσωπο κι εναντίον της Παγώνας Πάτρας, που είναι στην 3η θέση της κατάταξης. Το ενδιαφέρον είναι ζωηρό και στις χαμηλές θέσεις, καθώς: Ο ουραγός Α.Σ. Π.Κ.Δ. Ταύρου φαίνεται να παίζει το τελευταίο του χαρτί για την αποφυγή του υποβιβασμού στα παιχνίδια με τον προτελευταίο Α.Σ. Γυμνάσιο και τον 8ο Α.Ο. Ηράκλειο 2001. Ο τελευταίος κυνηγά πάντα την πιθανότητα να βγει από τις θέσεις των μπαράζ και είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τα Ταταύλα.

Στην Α1 των γυναικών θα διεξαχθούν η 9η, η 10η και η 11η αγωνιστική. Ο πρωτοπόρος Α.Σ. Πέρα Αθηνών δεν αναμένεται να συναντήσει πίεση κόντρα στους Φοίνικες Πάτρας, το Πέρα 2005 και τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο έχει και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου απέναντι στους δύο…Φοίνικες (Πάτρας και Πειραιά) και την Αθηνά Μαγκουφάνας. Από κει και πέρα με αγωνία αναμένονται οι εξελίξεις στη «μάχη» της ουράς, όπου ισοβαθμούν Π.Κ.Δ. Ταύρου, Αθηνά και Πέρα 2005! Το Σαββατοκύριακο ίσως κρίνει πράγματα, καθώς η ομάδα του Ταύρου αντιμετωπίζει και τους δύο συνδιεκδικητές της παραμονής, το Σάββατο το Πέρα 2005 και την Κυριακή τη Μαγκουφάνα. Ανήσυχοι παραμένουν και οι Φοίνικες Πάτρας, αφού έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα και βρίσκονται μόνο έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13:00:

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-A.O. Ηράκλειο 2001

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Α.Ο. Πεύκης-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-A.O. Παγώνα Πάτρας    

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Αμφιθέας

Το Σάββατο στις 16:00:

A.O. Ηράκλειο 2001-Ο.Α. Χανίων

Α.Ο. Αμφιθέας-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

A.O. Παγώνα Πάτρας-Α.Ο. Πεύκης

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας

Την Κυριακή στις 10:00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-A.O. Ηράκλειο 2001

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-A.O. Παγώνα Πάτρας

Α.Ο. Πεύκης-Α.Ο. Αμφιθέας

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Ο.Α. Χανίων

 

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 13:00:

Φοίνικες Πάτρας-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Αθηνά Μαγκουφάνας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Α.Σ. Πέρα 2005-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Το Σάββατο στις 16:00:

Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Σ. Πέρα 2005

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας

Την Κυριακή στις 10:00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Αθηνά Μαγκουφάνας

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Την Κυριακή στις 13:00:

Φοίνικες Πάτρας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Αθηνά Μαγκουφάνας-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας-Α.Σ. Πέρα 2005

                                               

Φωτό: Η βασική τριάδα της ανδρικής ομάδας του Πέρα Αθηνών. Από αριστερά ο Λευτέρης Μάκρας, ο Κώστας Λαγογιάννης και ο Κώστας Παπαγεωργίου

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ