Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο World Tour της Αιγύπτου δήλωσαν συμμετοχή τα αδέρφια Παπαδάκη

Papadakis service_2

Papadakis service_2Θα έχει και ελληνική παρουσία το επαμειβόμενο όπεν της Αιγύπτου, που θα γίνει στο Κάιρο από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου. Στο καθιερωμένο τουρνουά, που είναι της σειράς World Tour της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.), δήλωσαν συμμετοχή τα αδέρφια Παπαδάκη, η Αγγελίνα, η οποία αγωνίζεται στην ιταλική Νορμπέλο και ο Γιάννης (φωτό), αθλητής του Α.Ο. Πεύκης. Η Αγγελίνα Παπαδάκη είναι πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών και πέρα από τις δραστηριότητες με την ομάδα της προετοιμάζεται αυτόν τον καιρό και για το καθοριστικό παιχνίδι της εθνικής γυναικών με την Ιταλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (12 Μαρτίου εκτός έδρας). Ο Γιάννης Παπαδάκης, που είναι στο νούμερο 5 του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης των Νέων ανδρών, μετείχε πέρσι με την εθνική νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ.

Οι αγώνες στο Κάιρο έχουν και την επωνυμία Euro Africa Challenge Series. Θα συγκεντρώσουν αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής. Θ’ απουσιάσουν πάντως, κορυφαίες δυνάμεις (όπως Κίνα, Γερμανία, Ιαπωνία, Κορέα) και οι συμμετοχές δεν θα είναι τόσο πολλές όσο σε World Tour πρώτης σειράς. Κατά συνέπεια, τα δύο παιδιά, που έχουν πολύ καιρό ν’ αγωνιστούν σε διεθνές τουρνουά, θα βρουν στην Αίγυπτο μία καλή ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητές τους. Ο Γιάννης Παπαδάκης θα πάρει μέρος και στους αγώνες για αθλητές κάτω των 21 ετών. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΝΑΪΜ ΑΚΡΟΥΤ

AkroutΎστερα από δύο ακριβώς χρόνια διακόπτεται αύριο η συνεργασία του Ναΐμ Ακρούτ (φωτό) με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ο φυσιοθεραπευτής των εθνικών μας ομάδων παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και το τέλος του μήνα, οπότε λήγει το συμβόλαιό του. Η ομοσπονδία τον ευχαριστεί για την εξαιρετική συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Από την πλευρά του ο παλιός πρωταθλητής στίβου ευχαρίστησε θερμά τους διεθνείς αθλητές κι αθλήτριες, όλο το επιτελείο, με το οποίο συνεργάστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και συμπλήρωσε: «Ήταν τιμή μου που δούλεψα με αυτά τα παιδιά και αυτούς τους προπονητές. Η συνεργασία μαζί τους ήταν άψογη και χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στις εθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης». Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι σε αναζήτηση φυσιοθεραπευτή για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και ήδη αρκετοί έχουν ανταποκριθεί πολλοί στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

* Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στη 2η κατηγορία της Γερμανίας και τον όμιλο του Βορρά η Κολωνία του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Την Κυριακή ξεπέρασε στην έδρα της το εμπόδιο της Μπόρσουμ με 9-7 και μετά από 12 παιχνίδια βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς μαζί με τη Τζούλιχ. Παίζοντας πάντα στη θέση 2 της ομάδας του ο δευτεραθλητής του πρόσφατου επαμειβόμενου όπεν των ανδρών υπέστη δύο ήττες στο απλό από τον Ρουμάνο Χάνορ Ζοκς και τον Σλοβένο Γιαν Ζίμπρατ και μία στο διπλό με παρτενέρ τον Μάρκους Στέινφελντ από τους ίδιους αντιπάλους.

 

* Τη φωτογραφία του Γιάννη Παπαδάκη έχει τραβήξει ο Βασίλης Καραουλάνης και είναι από τους Σχολικούς Αγώνες του 2012 στο Σ.Ε.Φ.

* Φωτό 2: Ο Ναΐμ Ακρούτ στο δωμάτιο του φυσιοθεραπευτή στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σ.Ε.Φ. (φωτό Πέτρος Γιαννακούρης).

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ