Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανοικτό τουρνουά για μαθητές οργανώθηκε με επιτυχία στη Λάρισα

DSC03654

DSC03654Με οργανωτική επιτυχία και τον πολύ ικανοποιητικό αριθμό των 68 συμμετοχών διεξήχθη στην έδρα του συλλόγου Δύναμη Λάρισας το 1ο ανοικτό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για νέους και νέες από τη Θεσσαλία. Την πρωτοβουλία και την οργάνωση είχε το σωματείο της Λάρισας και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μεγάλη χαρά και πάθος για παιχνίδι. Το δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες είχαν μαθητές και μαθήτριες από 7 έως 18 χρονών, οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου σε κάποιον σύλλογο. Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο 17ο δημοτικό σχολείο Λάρισας και χρησιμοποιήθηκαν πέντε τραπέζια του συλλόγου.

Πέρα από τη Λάρισα συμμετοχή με οκτώ παιδιά είχε και ο Βόλος και μάλιστα μαθητές του ήταν ανάμεσα στους πρώτους. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν ανά ηλικία (δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο) και οι αγώνες οργανώθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε οι μαθητές να παίξουν όσο πιο πολλά ματς ήταν δυνατόν. Είναι ενδεικτικό ότι συνολικά έγιναν 156 παιχνίδια.

Ξεχωριστή σημασία είχε το γεγονός ότι στο τουρνουά παραβρέθηκαν και πολλοί γονείς συνοδοί, οι οποίοι απόλαυσαν τα παιδιά τους ν’ αγωνίζονται στο αγαπημένο τους σπορ. Παιδιά και γονείς περιμένουν πλέον ανυπόμονα το 2ο όπεν, το οποίο σύμφωνα με τους διοργανωτές έχει την προοπτική να ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές… Στην καλή ανταπόκριση ίσως να έπαιξε ρόλο και η προβολή του αθλήματος στην τοπική κοινωνία μέσα από την επίδειξη, που είχαν δώσει στη θεσσαλική πόλη πριν από 2,5 μήνες (και πάλι με πρωτοβουλία του Α.Σ. Δύναμη), οι διεθνείς αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα και Δημήτρης Παπαδημητρίου. 

DSC03651Η κατάταξη στο μαθητικό τουρνουά είχε ως εξής:

Μαθητές δημοτικού: 1. Τζιμούλης, 2. Τσακνάκης, 3. Χελιδόνης

Μαθητές γυμνασίου: 1. Βογιατζής, 2. Καραβασίλης, 3. Γκουγκούλιας, Παπαδόπουλος

Μαθητές λυκείου: 1. Μορφέσης, 2. Κούπας, 3. Τζιώρας.

Οι πρώτοι αθλητές εκτός από μετάλλια πήραν αγωνιστικές φανέλες και ρακέτες, οι οποίες διατέθηκαν από το τοπικό σωματείο.

 

Φωτό: Δύο αναμνηστικές φωτογραφίες από το τουρνουά, που εστάλησαν στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από το σωματείο Δύναμη Λάρισας 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ