Σε νέα αίθουσα από τις αρχές του μήνα ο Ο.Ε.Α. Χαλκίδος

03. νέα_αίθουσαΥλοποίησε τον μεγάλο στόχο της εξεύρεσης νέας αίθουσας και αυξάνει τη δραστηριότητά του ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Χαλκίδος. Από τους ανθρώπους του σωματείου πήραμε ενημερωτικό e-mail με φωτογραφίες, το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα από τον Απρίλιο του 2012, βρισκόταν σε αναζήτηση νέας έδρας. Πέρασε περίπου ένας χρόνος και επιτέλους ολοκληρώθηκαν (σχεδόν) οι απαραίτητες εργασίες για τη μετακόμιση του συλλόγου. Έτσι, από τις αρχές Μαρτίου οι προπονήσεις γίνονται στη νέα αίθουσα, στην οδό Γαζέπη 44 (δίπλα στο νοσοκομείο). Η ομάδα διαθέτει πλέον 5 τραπέζια πινγκ πονγκ (4 για προπονήσεις και 1 για ρομπότ) και ο χώρος παραμένει ανοιχτός από Κυριακή μέχρι Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία.

02. ΑκαδημίεςΗ νέα αίθουσα θα αποτελέσει έδρα τεσσάρων ομάδων από την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Τρεις ομάδες θα συγκροτήσουν οι ανεξάρτητοι και φυσικά υπάρχει η ομάδα των ακαδημιών, η οποία αγωνίζεται και φέτος στο Γ' τοπικό, αλλά με έδρα στην Αθήνα. Τα ενήλικα μέλη του συλλόγου αυξάνονται συνεχώς και οι τρεις ομάδες, που κατέστη δυνατό να σχηματιστούν, θα παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων-βετεράνων. Έτσι από τη μια πλευρά οι ανεξάρτητοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες και να έχουν κίνητρο για βελτίωση κι από την άλλη θα υπάρξει η δυνατότητα να προβληθεί ακόμα περισσότερο σε αγωνιστικό επίπεδο η πόλη της Χαλκίδας. Επίσης, στο άμεσο μέλλον πρόκειται να οργανωθούν σχολικά πρωταθλήματα για τη διάδοση του αθλήματος σε μικρές ηλικίες».

 

Στιγμιότυπο από προπόνηση στη νέα αίθουσα του συλλόγου και αναμνηστική φωτογραφία με νεαρούς αθλητές και άλλα στελέχη του συλλόγου σε διαδρόμους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

                                                

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped