Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αίας Ευόσμου και Πέρα Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν στα μπαράζ Βόρειας Ελλάδας ανδρών

Kotsis

KotsisΜε τα προμπαράζ της Βόρειας Ελλάδας έγιναν γνωστές όλες οι ομάδες, που θα πάρουν μέρος στην τελική διαδικασία πρόκρισης για τα μπαράζ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα προμπαράζ έγιναν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, αλλά αφορούσαν τελικά μόνο τους άνδρες επειδή στις γυναίκες υπήρξε αποχή. Στους άνδρες το εισιτήριο για τα μπαράζ της Β. Ελλάδας πήραν ο Αίας Ευόσμου, που νίκησε 4-1 τον Α.Ο. Πολύγυρου και ο Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης, που έκαμψε με 4-3 τον Α.Ο. Νέμεσις. Στις γυναίκες ήταν στο αρχικό πρόγραμμα η αναμέτρηση Δύναμη Λάρισας-Π.Α.Σ. Εχέδωρος. Ο τελευταίος όμως, είχε ειδοποιήσει ότι δεν θα «κατέβει» στα προμπαράζ κι έτσι η Δύναμη Λάρισας πέρασε χωρίς αγώνα στα μπαράζ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (6-7 Απριλίου), που επίσης θα διεξαχθούν στη συμπρωτεύουσα.

Εκεί θα πάρουν μέρος και οι ομάδες, που πρώτευσαν στους κατά τόπους αγώνες της Β΄Εθνικής σε Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία. Έτσι, στους άνδρες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά μπαράζ της Αθήνας ο Ο.Ε.Α. Βέροιας, ο Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου, ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και όπως προείπαμε το Πέρα Θεσσαλονίκης και ο Αίας Ευόσμου. Στις γυναίκες έχουν προκριθεί ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας, ο Α.Σ.Ε.Α. Δράμας, ο Ο.Ε.Α. Έδεσσας και η Δύναμη Λάρισας.  

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επίκεντρο η Θεσσαλονίκη και στο επόμενο θέμα. Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου  θα γίνει στη συμπρωτεύουσα το 16ο ετήσιο αναγνωρισμένο συνέδριο της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Το συνέδριο αναφέρεται στην Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για πρώτη φορά η Ε.Γ.Β.Ε. θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του συνεδρίου το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με ξεχωριστό σεμινάριο για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Προκειμένου να καλυφθεί επιστημονικά το σεμινάριο η Ένωση προσκάλεσε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πάτρας Μιχάλη Κατσικαδέλη, πάντα σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το σεμινάριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στις 10:00 και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής θα είναι εισηγητής. Το θέμα θα είναι η εισαγωγική επιμόρφωση και η υποστήριξη των καθηγητών Φυσικής Αγωγής. 

 

Φωτό: Ο Κωνσταντίνος Κώτσης του Αίαντα Ευόσμου (φωτό Βασίλης Καραουλάνης)

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ