Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ σε Α1-Α2 και Β΄Εθνική

Telamonas ginaikes_2

Telamonas ginaikes_2Τη δική τους αγωνία περνούν αυτές τις ημέρες είκοσι ομάδες, που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ για την Α1 και την Α2, αλλά και τα μπαράζ ανόδου της Β΄Εθνικής. Πρόκειται για την έξτρα διαδικασία, που πάντα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς στη μία περίπτωση κοντράρουν τις ομάδες της Α1 ο 2ος και ο 3ος της Α2 και στην άλλη πρωταγωνιστούν στην 3η τη τάξει κατηγορία και ομάδες από την περιφέρεια. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διενήργησε τη σχετική κλήρωση και ανακοίνωσε τα γκρουπ, τα ζευγάρια και τα ωράρια των αγώνων, που θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Αναφέρουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης και αναλυτικότερο ρεπορτάζ θα υπάρξει την παραμονή της διοργάνωσης. Στα μπαράζ για τις δύο πρώτες κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών οι αγωνιστικές των ενιαίων γκρουπ θα διεξαχθούν στις 10.00 και στις 13.00 το Σάββατο και στις 10.00 την Κυριακή.

Στους άνδρες θ’ αγωνιστούν οι: Γ.Σ. Άρης Βούλας, Α.Σ. Γυμνάσιο, Α.Ο. Ηράκλειο 2001 και Γ.Α.Σ. Ελευσίς και στην 1η αγωνιστική θα παίξουν μεταξύ τους οι ομάδες της Α1 και οι ομάδες της Α2. Δηλαδή, θα γίνουν τα παιχνίδια Α.Ο. Ηράκλειο- Γυμνάσιο και Άρης Βούλας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς.

Στην εναρκτήρια αγωνιστική των γυναικών οι Φοίνικες Πάτρας και η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας, που προέρχονται από την Α1, θ’ αντιμετωπίσουν τον Α.Ο.Σ. Τελαμών και τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αντίστοιχα. Οι δύο πρώτες ομάδες θα παίξουν την επόμενη χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική κατηγορία.

Στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 τα ωράρια των αγώνων είναι 10.00, 13.00 και 16.00 το Σάββατο, 10.00 και 13.00 την Κυριακή. Στους άνδρες θα πάρουν μέρος επτά ομάδες. Στο 1ο γκρουπ κληρώθηκαν ο Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας, ο Π.Ο.Κ. Έσπερος και ο Ο.Ε.Α. Βέροιας. Στο 2ο γκρουπ βρέθηκαν η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας, ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ίφιτος Πατρών και ο Ο.Α.Α. Ηρακλείου Κρήτης. Οι δύο πρώτες ομάδες των γκρουπ θα συνεχίσουν σε χιαστί ματς και οι νικήτριες θα εξασφαλίσουν την άνοδο.

Στις γυναίκες μετέχουν πέντε ομάδες και θα γίνει ένα γκρουπ. Θα εφαρμοστεί κι εδώ το σύστημα «ένας προς όλους» και θ’ αναμετρηθούν οι Άρης Βούλας, Α.Ο. Ελληνικού, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Παγχιακός Γ.Σ. και Παγώνα Πάτρας. Οι ομάδες, που θα βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις θα πετύχουν την προαγωγή στην Α2 εθνική κατηγορία.

* Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr και στην ενότητα των ανακοινώσεων «ανέβηκε» και το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ομαδικού και ατομικού εφήβων-νεανίδων. Η διοργάνωση θα γίνει στις 27-28 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

 

Φωτό: Οι αθλήτριες και οι προπονήτριες του Τελαμώνα Σαλαμίνας ποζάρουν χαμογελαστές μετά την καλή πορεία της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Από τα αριστερά διακρίνονται οι Μ. Καλογιάννη, Ν. Ανδριανού, Ε. Σοφρά, Π. Ανδριανού και Μ. Ηλιάκη 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ