Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Ανακοίνωση για το Πρωτάθλημα της KOZA SPORTS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την δημοσίευση – ανάρτηση σε ιστοσελίδα και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης προκήρυξης του πρωταθλήματος με την επωνυμία «1ης Διοργάνωσης Ατομικών Συναντήσεων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων και Ανεξαρτήτων Ανδρών και Γυναικών έτους 2013» που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΚOZA SPORTS σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. στις 20-21/4/2013, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διευκρινίζει προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι ουδέποτε χορήγησε έγκριση για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού πολύ δε περισσότερο ουδέποτε το έθεσε υπό την αιγίδα της.

Με την ευκαιρία η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επιθυμεί να διευκρινίσει ότι, εκ του νόμου, δεν έχει την δυνατότητα να εγκρίνει και να θέτει υπό την αιγίδα της πρωταθλήματα που διοργανώνονται από νομικά πρόσωπα κερδοσκοπικού χαρακτήρα αν με τα νομικά αυτά πρόσωπα δεν συνδέεται με οποιασδήποτε μορφής έννομη σχέση π.χ. χορηγική σύμβαση ή κάποια άλλη.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped