Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτοιμη η προκήρυξη του 3ου πρωταθλήματος Τύπου, Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. καλούν τον κόσμο των media για ιδανική ψυχαγωγία

Fountoulis me_kipello_1

Fountoulis me_kipello_1Κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης να ζήσουν και φέτος τη θαυμάσια ψυχαγωγία, που προσφέρει η ενασχόληση μεGeorgitsi aponomi_3 τη μικρή ρακέτα απευθύνουν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών. Η προκήρυξη για το 3ο πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε., το οποίο θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 8 και 9 Ιουνίου, είναι έτοιμη και μέσω αυτής οι συνδιοργανωτές προτρέπουν όλους τους απασχολούμενους στα media να δηλώσουν συμμετοχή και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο δημοφιλές άθλημα. Το 2011 πήραν μέρος 58 άτομα, πέρσι αυξήθηκαν σε 68 και ασφαλώς Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. επιθυμούν φέτος να είναι ακόμα μεγαλύτερος ο αριθμός των συμμετοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις των αγώνων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις».

Δικαίωμα συμμετοχής στο ετήσιο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν ν’ αρχίσουν άμεσα στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: info@httf.gr) ή του Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: psat@otenet.gr) και η προθεσμία λήγει στις 6 Ιουνίου. Το πρωτάθλημα αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού. Στην πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ, στη δεύτερη ταμπλό νοκ άουτ και σκοπό έχει να δώσει στους εκπροσώπους του Τύπου την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους με όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Οι κατηγορίες είναι τρεις: Τις βασικές των ανεξάρτητων ανδρών και των ανεξάρτητων γυναικών και την ειδική κατηγορία των νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Απλά, στην τελευταία δημιουργείται επιπλέον κίνητρο για τους πρώην αθλητές/τριες κι όσους ασχολούνται σταθερά μεν με το άθλημα, αλλά σε διοργανώσεις βετεράνων/ανεξαρτήτων. Εφόσον καλυφθεί η απαραίτητη προϋπόθεση να είναι τουλάχιστον πέντε οι αγωνιστικές παρουσίες σε αυτό το πλαίσιο, τότε η ομοσπονδία θα δημιουργήσει σχετική υποκατηγορία, όπου θα γίνουν έξτρα ματς μετά από εκείνα της ειδικής κατηγορίας για να βγει νικητής. Οι κληρώσεις θα διενεργηθούν το πρωί του Σαββάτου επί των παρόντων.

* Με την επιστροφή του Γιάννη Βλοτινού στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης προέκυψε μία μικρή αλλαγή και στην πρώτη 5άδα του ranking των εφήβων. Άλλαξαν θέσεις οι αδερφοί Σγουρόπουλοι και με τον διορθωμένο πίνακα είναι ο Γιάννης στο νούμερο 4 (ενώ αρχικά βρισκόταν στο 5) και ο Κώστας στο 5 (αντί το 4).   

                       

Δύο φωτό από το περσινό τουρνουά των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε.:

Αριστερά η απονομή επάθλων στους άνδρες από τον A΄ αντιπρόεδρο του Π.Σ.Α.Τ. Αντώνη Αντωνόπουλο. Διακρίνονται από αριστερά Γιώργος Στεργιόπουλος, Ηλίας Φουντούλης, Παντελής Λώλης και Νίκος Κουλούρης.

Δεξιά η απονομή στις γυναίκες από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιώργο Τσόπελα. Ποζάρουν χαμογελαστές η Μαρίζα Γεωργίτση, η Έλενα Ερμείδου και η Εύα Σεϊντή.                                    

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ