Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι έφηβοι και οι νεάνιδες στο προσκήνιο το προσεχές τριήμερο

DSC03094

DSC03094Οι αθλητές και οι αθλήτριες της εφηβικής κατηγορίας θα κεντρίσουν την προσοχή των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτό το τριήμερο. Από αύριο έως τη Μεγάλη Δευτέρα θα διεξαχθεί στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων (σ.σ. παιδιά έως 18 ετών) και θ’ αναδείξει τους πανελληνιονίκες για το 2013 στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα. Το πρώτο κομμάτι της διοργάνωσης περιλαμβάνει το ομαδικό και από το μεσημέρι της Κυριακής έως το φινάλε των αγώνων θα γίνουν το απλό και το διπλό σε αγόρια και κορίτσια (θυμίζουμε ότι το διπλό μικτό έχει καταργηθεί από την ομοσπονδία).

Μετά τις προκριματικές φάσεις, αλλά και τις απευθείας προκρίσεις βάσει του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης, δικαίωμα συμμετοχής στα ατομικά αγωνίσματα έχουν 33 αθλητές στο απλό νέων, 23 στο απλό νεανίδων, 15 ζευγάρια στο διπλό εφήβων και 10 στο διπλό νεανίδων. Στο ομαδικό την πρόκριση έχουν πάρει 15 ομάδες νέων και 10 νεανίδων. Στους νέους τα σωματεία είναι: Γ.Α.Σ. Ελευσίς, Δ.Α.Ο. Ταύρου, Α.Σ. Πρόοδος, Αίας Ευόσμου, Ε.Α. Βόχας, Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος, Α.Κ. Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς, Α.Ο. Καρέα, Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας, Ο.Ε.Α. Βέροιας, Α.Ο. Άρης 2006, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και Μ.Ε.Σ.Ν. Η Βοκαριά. Στις νεάνιδες πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι: Δ.Α.Ο. Ταύρου, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Αθηνά Μαγκουφάνας, Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά, Α.Ο. Πεύκης, Ρουφ 80, Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Φιλία Ορεστιάδας και Μ.Ε.Σ.Ν. Η Βοκαριά.

Στις 9.30 αύριο το πρωί γίνεται η κλήρωση του ομαδικού. Στις 10.00 αρχίζουν οι αγώνες των γκρουπ και στις 15.00 τα νοκ άουτ παιχνίδια από την 8άδα. Την Κυριακή στις 10.00 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του ομαδικού και γύρω στις 12.00 οι τελικοί. Η συνέχεια θα δοθεί από τις 13.00 με την κλήρωση των γκρουπ στο απλό νέων και το απλό νεανίδων και τα παιχνίδια θ’ αρχίσουν ξανά στις 14.00. Στις 15.30 θα λάβει χώρα και η κλήρωση του διπλού και μία ώρα μετά θα γίνουν νοκ άουτ ματς στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Τη Μεγάλη Δευτέρα η έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος ορίστηκε για τις 10.00 με τα προημιτελικά του απλού και μετά θα γίνονται διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι τελικοί στα τέσσερα αγωνίσματα.

 

Φωτό: Φάση από τον τελικό του ομαδικού νεανίδων στο περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο η Αθηνά Μαγκουφάνας. Αριστερά η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα, που έπαιζε τότε στην Αθηνά και δεξιά η Θάλεια Κορδούτη, τότε αθλήτρια του Α.Ο. Πεύκης. 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ