Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλες οι μικρές ηλικίες στην αγωνιστική σκηνή με το Παναττικό πρωτάθλημα

Panattiko pampaides

Panattiko pampaidesΑθλητές από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού μέχρι τις εφηβικές ηλικίες θα…παρελάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο από τη δημοτική αθλητική αίθουσα της Βούλας (Λευκάδος 1 και Ποσειδώνος, κάτω από τη γέφυρα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης)για να επιδείξουν τις δυνατότητές τους στο 5ο Παναττικό πρωτάθλημα ατομικού χαρακτήρα. Το καθιερωμένο ετήσιο event, που διοργανώνει ο Α.Ο. Άρης 2006 με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και περιλαμβάνει τις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων. Η κατηγορία του παμπαιδικού χωρίζεται στα δύο κι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και αγόρια και κορίτσια γεννημένα μετά την 01/01/2004. Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 215 παιδιά και καθώς, ανεξάρτητα από την επωνυμία του, το τουρνουά είναι ανοιχτό για όλες τις περιοχές, θα υπάρχουν αθλητές και από τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Πάτρα και την Τήνο!!! Αναμφίβολα η ανταπόκριση των συλλόγων είναι και φέτος πολύ σημαντική.

Οι αγώνες αφορούν μόνο στο απλό και οι δηλώσεις κατανέμονται ως εξής: 82 παμπαίδες, 46 παίδες, 19 μίνι παμπαίδες, 11 έφηβοι, 24 κορασίδες, 23 παγκορασίδες και 10 μίνι παγκορασίδες. Ακυρώθηκε μόνο η κατηγορία των νεανίδων επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των εννέα αθλητριών. Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει ομίλους στην Α΄φάση και νοκ άουτ ματς στη Β΄. Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει στις 09.30 με τους παίδες και αυτό της Κυριακής στις 09.30 με τους παμπαίδες. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα καλύψει τη γραμματεία των αγώνων.

* Αύριο Σάββατο δραστηριοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Ο.Τ.Ο.Ε.. Ο μοναδικός λόγος βέβαια,  έχει να κάνει με την ανάγκη των εργαζομένων της για άθληση, καθώς στην ομοσπονδιακή αίθουσα διεξάγεται το ετήσιο πρωτάθλημα των τραπεζοϋπαλλήλων. 

 

* Φωτογραφία με τους νικητές κατηγορίας παμπαίδων από παλιαότερο Παναττικό πρωτάθλημα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ