Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Στα αγωνιστικά τραπέζια και οι καθηγητές Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι.

KathigitonΜετά τους φοιτητές, οι καθηγητές… Σε συνέχεια του Πανελληνίου φοιτητικού πρωταθλήματος έπιασαν κι εκείνοι ρακέτα και μετείχαν σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης: Αυτό των καθηγητών Α.Ε.Ι. τριτοβάθμιας εκπαίδευσης  Πανεπιστημίων, πολυτεχνικών σχολών και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τ.Ε.Ι., που διοργάνωσε προχτές για το υπουργείο εθνικής παιδείας & θρησκευμάτων η επιτροπή αθλητισμού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος άνδρες και γυναίκες μαζί στο ίδιο ταμπλό.  Στην  πρώτη φάση έγιναν όμιλοι και στη δεύτερη το σύστημα του διπλού νοκ-άουτ. Η πρωτιά κατακτήθηκε από το…ασθενές φύλλο, καθώς αναδείχτηκε νικήτρια η παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδας Διάνα Ζέρδιλα από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τη 2η θέση πήρε ο Αναστάσιος Πουλιέζος από το  Πολυτεχνείο Κρήτης, την 3η ο Γρηγόρης Βλασσάς από το  ΤΕΙ Αθήνας και την 4η ο Διονύσης Μερκάτης από το  Ε.Μ.Π.. 

Μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα καταγράφηκαν αγώνες γεμάτοι πάθος και ένταση. Οι καθηγητές-αθλητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση κι έστειλαν το μήνυμα ότι συνεχίζουν και κάνουν αθλητισμό και μάλιστα σε καλά στάνταρ.

 

Φωτό: Οι νικητές του πρωταθλήματος 2012-2013 για καθηγητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.  που διοργάνωσε η Ε.Α.Τ.Ε. Εξ αριστερών με τα έπαθλα τους οι Διονύσης Μερκάτης, Γρηγόρης Βλασσάς, Διάνα Ζέρδιλα, Αναστάσιος Πουλιέζος μαζί με συναθλητές και συναθλήτριες τους .

 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped