Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με δύο άνδρες και δύο γυναίκες στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας

118 national_team

118 national_teamΤέσσερις αθλητές κι αθλήτριες θ’ απαρτίσουν την αποστολή της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους Μεσογειακούς Αγώνες. Στη 71women GR-RUΜερσίνα της Τουρκίας θ’ αγωνιστούν οι Λευτέρης Μάκρας, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου και Αγγελίνα Παπαδάκη, οι οποίοι αποτέλεσαν επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών. Το πινγκ πονγκ θα φιλοξενηθεί στο γυμναστήριο Yenisehir Exhibition Centre από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει και αυτή τη χρονιά το ομαδικό και τα ατομικά αγωνίσματα του απλού και του διπλού.

Στους άνδρες παίρνουν την ευκαιρία της συμμετοχής νεότερα στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο 26άχρονος Μάκρας, που πήρε μέρος τον προηγούμενο μήνα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού και ο 20χρονος Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος το προηγούμενο διήμερο δοκίμασε την αγωνιστική του κατάσταση στο δυνατό WorldTourτου Ζάγκρεμπ, θα μετάσχουν πρώτη φορά σε Μεσογειακούς Αγώνες. Στις γυναίκες η 18άχρονη Τόλιου έλειψε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω πανελληνίων εξετάσεων, αλλά τώρα είναι έτοιμη να διεκδικήσει κάτι καλό στο Μεσογειακό τουρνουά. Η 24χρονη Παπαδάκη αγωνίστηκε στο Παρίσι και θα πάει στην Τουρκία ακόμα πιο γεμάτη από εμπειρίες. Πρώτη συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι και για τα δύο κορίτσια και γενικά όλα τα παιδιά μπορούν να κυνηγήσουν διακρίσεις.  

Το πρόγραμμα θ’ αρχίσει με τα ατομικά αγωνίσματα. Το ομαδικό θα παιχτεί με το σύστημα κορμπιγιόν, δηλαδή η κάθε χώρα μπορεί να παρατάσσει και δύο αθλητές ή αθλήτριες. 

 

Φωτό: Αριστερά ο Λευτέρης Μάκρας και δεξιά η Κατερίνα Τόλιου (φωτό Πέτρος Γιαννακούρης) 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ