Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πινγκ πονγκ στο εμπορικό κέντρο Athens Heart το Σάββατο

Η επιτραπέζια αντισφαίριση σε πολυκατάστημα! Αύριο Σάββατο, στο  γνωστό εμπορικό κέντρο Athens Heart, στην οδό Πειραιώς 180, οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το δημοφιλές άθλημα. Στον ισόγειο χώρο των εγκαταστάσεων θα τοποθετηθούν τρία τραπέζια και από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ψυχαγωγούνται με επιδείξεις από ειδικούς του αθλήματος, αλλά και να παίζουν οι ίδιοι. Η εκδήλωση υλοποιεί ιδέα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και τη διοργανώνουν το Athens Heart και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Σκοπός του event είναι η διάδοση του πινγκ πονγκ, η προβολή του και σε άτομα, τα οποία ενδεχομένως το ξέρουν ελάχιστα. Αθλητές και προπονητές, κυρίως από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου, η οποία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια πλούσια δραστηριότητα στον χώρο, θα μεταφέρουν στο κοινό τις γνώσεις τους και παράλληλα θα του δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσει ελεύθερα τις δυνατότητές του. Αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο στη συγκεκριμένη εκδήλωση προώθησης του πινγκ πονγκ. Το δεύτερο πρόκειται να γίνει σε δύο εβδομάδες και θα περιλαμβάνει και πρωτάθλημα για τους επισκέπτες του AthensHeart! Τα τραπέζια θα στηθούν για το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και πέρα από τους αγώνες επίδειξης και την ψυχαγωγία του κόσμου, την τελευταία ημέρα θα γίνει και τουρνουά για όλες τις ηλικίες.

Σημειωτέον, ότι το άθλημα είναι ήδη διαδεδομένο στις περιοχές του Μοσχάτου και του Ταύρου και το τεράστιο ενδιαφέρον, που προκάλεσε σήμερα δραστηριότητα του τοπικού σωματείου, αποτελεί την τελευταία απόδειξη. Συγκεκριμένα, στην έδρα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, στο 2ο δημοτικό σχολείο, οργανώθηκε την Πέμπτη για τρεις ώρες συγκέντρωση των μαθητών του σχολείου για να πάρουν μία πιο έντονη γεύση από το άθλημα. Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός των παιδιών, που σαν προ-αίτηση δόθηκαν στους προπονητές 120 ονόματα για εγγραφή στο τμήμα με τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εκατόν είκοσι από τα 230 παιδάκια, που πηγαίνουν στο 2ο Δ.Σ., αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός!

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ