Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με την ελπίδα για καλύτερο αύριο στη Λέσβο δημιουργήθηκε η νέα Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Μytilini 2

Μytilini 2Με τη δημιουργία νέας Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. άρχισε την περασμένη Παρασκευή η προσπάθεια να ξαναμπεί η Λέσβος σε ρυθμούς ανάπτυξης στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης βρέθηκε για ένα διήμερο στη Μυτιλήνη, εγκατέστησε επισήμως την Τοπική Επιτροπή κι εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μετά την αδράνεια των τελευταίων χρόνων το άθλημα μπορεί να κάνει στο νησί την επανεκκίνησή του. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί χώρος στέγασης για προπονήσεις και αγώνες, καθώς το δημοτικό κολυμβητήριο, που για πάρα πολύ καιρό εξυπηρετούσε και τις ανάγκες του πινγκ πονγκ, κρίθηκε ακατάλληλο και κλείνει.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης μετέβη στη Μυτιλήνη την Παρασκευή και το ίδιο απόγευμα, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, παρέστη στη συγκέντρωση για την εγκατάσταση της νέας Τοπικής Επιτροπής. Είδε διάθεση για προσφορά και υπογράμμισε την κοινή επιθυμία να ξαναμπεί σε μία ρότα το άθλημα στο όμορφο νησί. Τη Λέσβο, που μην ξεχνάμε ότι έχει βγάλει έναν από τους κορυφαίους Έλληνες πινγκπονίστες όλων των εποχών (Γιάννη Βλοτινό), όπως κι άλλους αξιόλογους αθλητές, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο (π.χ. Ηλία Χάφτα, Αδέρφια Κράλλη, Ανδρέα Ξυπτερά). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι των σωματείων, πρώην διεθνείς αθλητές και παράγοντες. Συζητήθηκε κυρίως το θέμα της προπονητικής και αγωνιστικής στέγης και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. περιμένει τις ενέργειες της Τοπικής Επιτροπής για την εξεύρεση λύσης.

Το κολυμβητήριο δεν προσφέρεται πια για χρήση, αφού συνεργείο της Περιφέρειας επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τις βρήκε σε κακή κατάσταση. Για να συνεχίσει τη λειτουργία του θα ‘πρεπε να γίνουν πολυδάπανες εργασίες, πράγμα προφανέστατα ανέφικτο αυτή την περίοδο…

Αναγκαστικά επομένως και το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι σε αναζήτηση χώρου κι εστιάζει σε σχολικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Συνοδευόμενος από τα στελέχη του αθλήματος στο νησί ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας γύρισε το Σάββατο όλες τις υποψήφιες εγκαταστάσεις και σχημάτισε άποψη. Η Τοπική Επιτροπή συνεχίζει τις απαραίτητες κινήσεις και πιστεύει ότι σύντομα θα βρει στέγη για τις προπονήσεις και τους αγώνες των τοπικών σωματείων.

Νέα πρόεδρος στην Τοπική Επιτροπή Λέσβου είναι η Γεωργία Κρεμμυδιώτη. Η σύνθεση της πενταμελούς επιτροπής είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γεωργία Κρεμμυδιώτη

Γραμματέας: Νικόλαος Νανασός

Ταμίας: Παναγιώτης Χιοτέλλης

Μέλη: Αντώνης Βάρτυας, Οδυσσέας Καραχάλιας

                                               

Φωτό: Άποψη από το λιμάνι της Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ