Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 12 συμμετέχοντες έγινε η σχολή διαιτησίας στη Φλώρινα

Diaitisia Florinas_oloi

Diaitisia Florinas_oloiΣε μια από τις ομορφότερες γωνιές της πατρίδας μας, τη Φλώρινα, διεξήχθη με επιτυχία το τριήμερο από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Ιουνίου μία ακόμα σχολή διαιτησίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στην έδρα του σωματείου Σάρισες Φλώρινας, οργανώθηκε άψογα και συγκέντρωσε 12 άτομα από τα 13, που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Δίδαξε η διεθνής επιδιαιτήτρια Κωνσταντίνα Κρόττα, παρουσιάστηκαν οι κανονισμοί Παιδιάς, Κανονισμοί Διεθνών Διοργανώσεων και ο Κανονισμός Διαιτησίας και ο επίλογος περιλάμβανε τη διεξαγωγή γραπτών και πρακτικών εξετάσεων.

Diaitisia Florinas_exetaseisΤη σχολή πέρασαν επτά μαθητές, έξι άνδρες και μία γυναίκα. Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις ανακηρύσσονται επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει.

Η Φλώρινα ετοιμάζεται τώρα για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, που θα φιλοξενήσει στις 29 και 30 του μήνα. Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. – Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σάρισες Φλώρινας και υπό την αιγίδα του δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας και τα αγωνίσματα είναι το ομαδικό και το απλό ατομικό στις κατηγορίες εφήβων–νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων–παγκορασίδων.

Τέλος, είναι ευκαιρία να θυμίσουμε ότι η Φλώρινα, με τη συνεχώς αυξανόμενη δραστηριοποίηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση, φιλοξένησε τον περασμένο μήνα το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών, όπως και τα πλέι οφ των ομαδικών αγώνων Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

 

Δύο φωτογραφίες από τη σχολή διαιτησίας στη Φλώρινα. Η πρώτη είναι αναμνηστική φωτογραφία των μαθητών με την επιδιαιτήτρια Κωνσταντίνα Κρόττα και η δεύτερη ένα στιγμιότυπο από τις ώρες της πρακτικής εξέτασης

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ