Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι μικροί και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο με το τουρνουά της Φλώρινας

Florina 1

Florina 1Μετά το φετινό φινάλε στα Πανελλήνια πρωταθλήματα με τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες, έρχεται το όπεν μικρών ηλικιών στην όμορφη Φλώρινα να κλείσει…πολύ γλυκά το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σεζόν 2012-2013. Αρχίζει σε λίγες ώρες (11.00), σήμερα Παρασκευή, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σάρισες Φλώρινας και υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Είναι το τελευταίο τουρνουά της περιόδου από αυτά που παραδοσιακά κάθε χρόνο διεξάγει η Τ.Ε. και αφορά στις κατηγορίες από το παμπαιδικό έως το εφηβικό. Έχει σημαντική απήχηση με συμμετοχές και από την Αθήνα και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι εκτός από το απλό ατομικό περιλαμβάνει και το αγώνισμα του ομαδικού.

Στο ομαδικό, που ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα, παίρνουν μέρος σωματεία, που μέσα στη σεζόν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Μάλιστα, κάθε σωματείο μπορεί να έχει παραπάνω από μία ομάδα στην κάθε κατηγορία, ενώ και αθλητές-αθλήτριες από διαφορετικούς συλλόγους μπορούν να συστήσουν μικτή ομάδα. Σύμφωνα με τις 112 δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν σε ομαδικό και απλό όλες οι κατηγορίες πλην των νεανίδων, όπου δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός. Στο ομαδικό θα έχουν εκπροσώπηση συνολικά 12 σωματεία. Στο απλό έχουν δηλώσει συμμετοχή 42 παμπαίδες, 29 παίδες, 15 έφηβοι, 18 παγκορασίδες και 14 κορασίδες. Τα παιδιά προέρχονται από σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, της Έδεσσας, της Αθήνας, της Δράμας, της Καβάλας, των Ιωαννίνων, της Κοζάνης και φυσικά της Φλώρινας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες μόνο για το ομαδικό. Το Σάββατο τα παιχνίδια αρχίζουν στις 09.00 με τον ημιτελικό γύρο του ομαδικού και από τις 15.00 και μετά θα γίνει η πρώτη φάση του ατομικού με τα γκρουπ. Την τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά, την Κυριακή, η δράση ξεκινά από τις 10.00 με τους τελικούς να υπολογίζονται γύρω στις 13.30.

 

* Στη φωτό άποψη από το κέντρο της Φλώρινας, όπως καταγράφηκε από βετεράνους αθλητές, στην επίσκεψή τους στην ακριτική πόλη τον περασμένο μήνα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ