Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Νέα προωθητική κίνηση για το άθλημα από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Tavros plateiaΝέα προωθητική δραστηριότητα για το άθλημα οργάνωσε χτες ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου. Η τοπική Επιτραπέζια Αντισφαίριση, που είναι σωματείο με παράδοση στο άθλημα, κανόνισε το Σάββατο αγώνες επίδειξης στην πλατεία του «Καφέ Πάρκο» στον Ταύρο και παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα σε επισκέπτες να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους με τη μικρή ρακέτα (φωτό). Αυτή ήταν η συνέχεια στην ανάλογη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στο  γνωστό εμπορικό κέντρο Athens Heart, στην οδό Πειραιώς, ενώ θ’ ακολουθήσουν 3-4 ακόμα από τον τοπικό σύλλογο, μέσα στο καλοκαίρι, για τη διάδοση του αθλήματος.  

Στην πλατεία τοποθετήθηκαν τρία τραπέζια, το πρόγραμμα άρχισε στις 7.μ.μ. και ολοκληρώθηκε στις 10μ.μ. Στο σημείο στάθηκαν εκατοντάδες περαστικοί, ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 60 άτομα, στη μεγάλη πλειοψηφία τους παιδιά, δοκίμασαν να παίξουν και να πάρουν πληροφορίες για το θεαματικό σπορ. Συντονιστής ήταν ο προπονητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μοσχάτου-Ταύρου Άρης Τσακίρογλου και την ομορφιά του αθλήματος ανέλαβαν να παρουσιάσουν αθλητές του συλλόγου.  

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped