Τράβηξε κόσμο το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ στη Χαλκίδα!

Xalkida open_anilikoiΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ Χαλκίδας. Το event οργανώθηκε άψογα από τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της πόλης, τράβηξε κόσμο στην αίθουσα του σωματείου και πρόσφερε ιδανική ψυχαγωγία, αλλά και στιγμές συναγωνισμού και αγωνιστικής έντασης, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, που έστειλαν στην ομοσπονδία το ρεπορτάζ των αγώνων και φωτογραφίες. 

«Πήραν μέρος 41 άτομα, ενώ αρκετοί ακόμα φίλοι του αθλήματος επισκέφτηκαν τον χώρο κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Θετικό και το γεγονός ότι μετείχαν έξι γυναίκες, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια το ωραίο φύλο στα τραπέζια του πινγκ πονγκ, αποδεικνύοντας ότι το άθλημα έχει βρει έρεισμα και στο γυναικείο πληθυσμό της πόλης μας. Το πρόγραμμα των αγώνων και η ανάδειξη των καλύτερων ακολούθησε τα διεθνή standards, με φάσεις ομίλων στους προκριματικούς αγώνες και μόνο στην τελική φάση τη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων.

Xalkida open_ginaikesΣυνέπεια αυτού ήταν να γίνουν 66 παιχνίδια το Σάββατο και 73 την Κυριακή δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερη αγωνιστική δράση. Ακόμα ένα παράδειγμα ότι το πινγκ πονγκ δεν γνωρίζει κανένα ηλικιακό όριο, αποτέλεσε το στοιχείο ότι ο μικρότερος αθλητής ήταν 12 ετών και ο μεγαλύτερος 72! Η τελική φάση της Κυριακής περιλάμβανε αρκετούς δυνατούς αγώνες με συναρπαστικούς πόντους και δεν ήταν λίγες οι φορές που θεατές και συναθλητές επιβράβευσαν με χειροκροτήματα τις καλύτερες προσπάθειες. Σημειωτέον ότι στις τελικές 8άδες κατάφεραν να προκριθούν και αθλητές, που δεν ανήκουν στον σύλλογο και σε κάθε περίπτωση η Χαλκίδα ελπίζει να προσελκύσει κι άλλο κόσμο στο άθλημα μέσα από αυτές τις κινήσεις».

Xalkida oi_dio_megaloi_nikitesΤο ρεπορτάζ ανέφερε και τα επαγγέλματα των νικητών και η κατάταξη είχε ως εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Ελένη Πιτσούνη - μαθήτρια

2. Φρατζέσκα Ανυφαντή- πολιτικός μηχανικός

3. Αλια Μάντζαρη - μαθηματικός

4. Γεωργία Χαλιώτη - πολιτικός μηχανικός

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

1. Γιώργος Μπέλλος

2. Βαγγέλης Γερογιάννης

3. Γιάννης Τσιγκάνος

4. Φάνης Ρουσόπουλος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

1. Ορέστης Μίχας - πολιτικός μηχανικός

2. Στέργιος Κατρής - συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος

3. Γιάννης Εγγλέζος  - ελεύθερος επαγγελματίας

4. Φωκίων Μπέης - φυσικός

Xalkida open_2_katigoria_BΤην απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στους τέσσερις πρώτους κάθε κατηγορίας έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Xalkida open_1Ρουσόπουλος ως εκπρόσωπος του δήμου Χαλκιδέων.
Για όσους ενδιαφέρονται πλήθος φωτογραφιών, αλλά και βίντεο από τους καλύτερους αγώνες είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.ping-pong.gr και www.facebook.com/chalkispingpong).

 

 

Φωτό 1: Παρέα αθλητών κάτω των 18 ετών, με έξι παιδιά που διακρίθηκαν στο τουρνουά

Φωτό 2: Η απονομή στην κατηγορία των γυναικών

Φωτό 3: Οι δύο μεγάλοι νικητές των αγώνων στις κατηγορίες νέων και ανδρών, ο Μπέλλος (αριστερά) και ο Μίχας

Φωτό 4: Από την απονομή στην κατηγορία Β’, που σχηματίστηκε για όσους αποκλείστηκαν νωρίτερα. Στους μεγάλους πρώτευσε ο Δημήτρης Περγάμαλης και στους μικρούς ο Φάνης Κοτσάκης

Φωτό 5: Αναμνηστική φωτογραφία πριν από τους προημιτελικούς των ανδρών 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped