Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με Πορτογαλία οι νεάνιδες, με Βέλγιο οι κορασίδες στα πλέι οφ

Paridi drive

Paridi driveΑργά το βράδυ έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι για τις τρεις από τις τέσσερις ελληνικές εθνικές ομάδες στη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τσεχίας. Για τις νεάνιδες, τις κορασίδες και τους παίδες το συγκεκριμένο στάδιο είναι πολύ κρίσιμο αναφορικά με την πορεία τους στη διοργάνωση και μόνο για τους νέους δεν έχει σημασία, που συνεχίζουν απλά για θέσεις κατάταξης.

Οι κορασίδες αντιμετωπίζουν σήμερα Κυριακή στις 10.00 ώρα Ελλάδας το Βέλγιο, στα λεγόμενα Play off matches 2 κι επιζητούν τη νίκη, που θα τους επαναφέρει στην πρώτη 16άδα και θ’ αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Το Βέλγιο προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και την πρωτιά στο 1ο γκρουπ της Β΄κατηγορίας (5ο του πρωταθλήματος). Δύο ώρες μετά οι νεάνιδες κοντράρονται με την Πορτογαλία στα αντίστοιχα πλέι οφ και φυσικά έχουν τον ίδιο στόχο με τις κορασίδες. Η ομάδα της ιβηρικής τερμάτισε 1η στο 2ο γκρουπ της Β΄κατηγορίας (6ο του πρωταθλήματος) με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι νέοι βρέθηκαν στο γκρουπ R με τη Βουλγαρία και τη Φιλανδία. Την Κυριακή στις 20.00 αντιμετωπίζουν τη γειτονική χώρα και τη Δευτέρα στις 10.00 τη Φιλανδία.  

Οι παίδες πάνε τώρα σε γκρουπ των θέσεων 17-28, ωστόσο για να σχηματιστούν πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα τα παιχνίδια από τα Play off matches 2. Οι ομάδες, που θα μείνουν εκτός 16άδας θα ενταχθούν σε αυτά τα γκρουπ. Η 1η αγωνιστική αυτών των γκρουπ γίνεται σήμερα στις 16.00.

 

Φωτό: Η Κωνσταντίνα Παρίδη της εθνικής νεανίδων

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ