Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έληξε η συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τους προπονητές Καρύτσα, Παπασάβογλου, Στάθη και Κατσικαδέλη

Karitsas 1

Karitsas 1Με το τέλος του Ιουλίου σταμάτησε η πολυετής συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τέσσερις ομοσπονδιακούς προπονητές. Κατ’ αρχάς το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον προπονητή της εθνικής γυναικών Γιώργο Καρύτσα. Επίσης, έκανε δεκτή την απόφαση των τριών περιφερειακών προπονητών Σωκράτη Παπασάβογλου, Θανάση Στάθη (Βόρειας Ελλάδας) και Μιχάλη Κατσικαδέλη (Πελοποννήσου) να μη συνεχίσουν για προσωπικούς λόγους. Οι συμβάσεις συνεργασίας και των τεσσάρων προπονητών έληγαν χτες, τελευταία ημέρα του Ιουλίου. Με λιτή ανακοίνωση η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. γνωστοποίησε σήμερα την εξέλιξη και ευχαρίστησε τους τέσσερις ομοσπονδιακούς για την πολύχρονη συνεργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Buzau Papasavo«Το διοικητικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του 22/31-7-2013 αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σύμβαση συνεργασίας με τον Γιώργο Καρύτσα, ενώ αποδέχθηκε την απόφαση των Σωκράτη Παπασάβογλου, Θανάση Στάθη, Μιχάλη Κατσικαδέλη να μην ανανεώσουν τη σύμβαση συνεργασίας τους με την ομοσπονδία. Όλες οι πιο πάνω συμβάσεις έληγαν στις 31/07/2013. Το Δ.Σ. επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους προπονητές για την πολυετή συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Για τη νέα δύσκολη κατάσταση που διαμορφώθηκε να προστεθούν ρεπορταζιακά τα εξής:

Οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν με μοναδικό προπονητή τον Κώστα Βατσακλή. Με την έναρξη της νέας σεζόν για τους διεθνείς αθλητές κι αθλήτριες, την προσεχή Δευτέρα στην αίθουσα STAG, ο μέχρι πρότινος τεχνικός μόνο της ανδρικής ομάδας, θα είναι πλέον υπεύθυνος για όλη τη δουλειά στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Stathis me_korasidesKatsikadelis me_EmiriΤα κλιμάκια επιλέκτων αθλητών στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα έχουν μείνει αυτή τη στιγμή χωρίς προπονητές. Το Δ.Σ. έχει κάνει ήδη επαφές με τις Τοπικές Επιτροπές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο και θα περιμένει τις εισηγήσεις τους. Οι Τ.Ε. θα συνεδριάσουν κι ακολούθως θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το πώς θα λειτουργήσουν οι ομοσπονδιακές αίθουσες, αν θα πρέπει να προσληφθούν νέοι προπονητές κ.τ.λ.

Ο Κατσικαδέλης σταμάτησε και από τον τομέα επιμόρφωσης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπου είχε αναλάβει επικεφαλής το 2011.

 

Φωτό: Οι τέσσερις προπονητές σε στιγμές με τις εθνικές μας ομάδες κατά την τελευταία επταετία. Κατά σειρά Γιώργος Καρύτσας, Σωκράτης Παπασάβογλου, Θανάσης Στάθης και Μιχάλης Κατσικαδέλης. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ