Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παραιτήθηκε από την προεδρία της E.T.T.U. o Στέφανο Μπόζι

Vravefsi Bosi_1

Vravefsi Bosi_1Την παραίτησή του από την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) ανακοίνωσε σήμερα ο Στέφανο Μπόζι. Η παραίτηση έχει άμεση ισχύ και για τους γνωρίζοντες δεν αποτέλεσε ξαφνική εξέλιξη… Ο 58άχρονος Ιταλός παράγοντας και πρώην διεθνής αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ήταν στον προεδρικό θώκο από το 1996. «Ήταν μια σκληρή απόφαση για μένα, καθώς έχω περάσει μέρος της ζωής μου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος, αλλά συνειδητοποίησα ότι έχει έρθει η ώρα», εξήγησε αρχικά ο Στέφανο Μπόζι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ένωσης δήλωσε σε άλλο σημείο: «Κατά τους τελευταίους μήνες η κατάσταση στο εσωτερικό της E.T.T.U. δεν ήταν η ίδια, που είχα συνηθίσει. Μετά τις εκλογές της I.T.T.F. τον περασμένο Μάιο στο Παρίσι, όπου ήμουν υποψήφιος, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της διεθνούς ομοσπονδίας Άνταμ Σαράρα, διέκρινα μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα για μένα μέσα στην E.T.T.U.. Προς όφελος της ηπείρου μας και για προσωπικούς λόγους αποφάσισα, μετά από διαβούλευση με την πλειονότητα των μελών του διοικητικού συμβουλίου, να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου».

Ολόκληρη η εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης παραμένει επιφορτισμένη με τον αναπληρωτή πρόεδρο Ζαν Φρανσουά Καν να εκτελεί τώρα χρέη προεδρεύοντα μέχρι το επόμενο συνέδριο της E.T.T.U. στο Σβέσατ της Αυστρίας. Έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 5 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει νέες εκλογές για να καλυφθεί οποιαδήποτε κενή θέση.

«Πίστευα πάντα ότι μία ισχυρή E.T.T.U. είναι το κλειδί για τη βελτίωση στο άθλημά μας- σχολίασε ακόμα ο Στέφανο Μπόζι – κι ελπίζω ότι η κίνησή μου θα βοηθήσει την οικογένεια του πινγκ πονγκ ν’ αποκαταστήσει τη συνεργασία και την αρμονία. Υπηρέτησα πάντα την E.T.T.U. με όλη την καρδιά μου και με πίστη».

Κι άλλες δηλώσεις του παραιτηθέντα προέδρου, όπως και όλο το ρεπορτάζ υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ένωσης στη διεύθυνση www.ettu.org.

 

Φωτό: Ο Στέφανο Μπόζι στην εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τον περασμένο Ιανουάριο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ήρθε ως εκλεκτός προσκελημένος και βραβεύτηκε από την ελληνική ομοσπονδία για το έργο του. Την απονομή είχε κάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος (φωτό Παντελής Θεοδωράκης).                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ