Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τέσσερις ξένοι αθλητές αυτή την εβδομάδα στην προετοιμασία στο Σ.Ε.Φ.

P8051785

P8051785Καλή «παρέα» από το εξωτερικό θα έχουν από αύριο στις προπονήσεις τους, στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι αθλητές και οι αθλήτριες των εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μία εβδομάδα μετά την έναρξη της θερινής προετοιμασίας θα μπουν στο πρόγραμμα και συνολικά τέσσερις ξένοι αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από τη γερμανική Μπρακβέντε (οι τρεις) και τη γαλλική Αμικάλ Λεγκ Σεζέρ, τις ομάδες Β΄εθνικής κατηγορίας του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Κώστα Λαγογιάννη αντίστοιχα. Θέλησαν να έρθουν στην Αθήνα για ένα μέρος της προετοιμασίας τους και για περίπου μία εβδομάδα θα κάνουν κοινές προπονήσεις με τους διεθνείς μας υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Βατσακλή.

Οι Γερμανοί συμπαίκτες του Παπαδημητρίου έφτασαν στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι και το πρωί της Δευτέρας αρχίζουν προπονήσεις. Είναι ο 24χρονος Στέφαν Χόπνερ, ο 28άχρονος Φιλίπ Κόρτεκαμπ, και ο 25άχρονος Λαρς Λάκμαν.

Ο Χόπνερ είναι δεξιόχειρας επιθετικός, που αγωνίζεται στη θέση 4 της Μπρακβέντε στην Μπουντεσλίγκα 2.   

Ο Κόρτεκαμπ είναι δεξιόχειρας επιθετικός με καλό forehandκαι παίζει στη θέση 2 της δεύτερης ομάδας της Μπρακβέντε στην 4η εθνική κατηγορία.  

Ο Λάκμαν είναι δεξιόχειρας με κομπίνα λάστιχο στο backhand(«δοντάκι»). Από αυτή την πλευρά παίζει άμυνα και από το forehandεπιτίθεται. Αγωνίζεται κι αυτός με τη δεύτερη ομάδα της Μπρακβέντε στην 4η κατηγορία της Γερμανίας και τη θέση 2.

Ο Γάλλος συμπαίκτης του Λαγογιάννη θα έρθει στην Αθήνα την  ερχόμενη Τετάρτη. Είναι ο 20άχρονος δεξιόχειρας επιθετικός Κουεντέν Πραντέλ. Είναι ο 4ος παίκτης της Αμικάλ και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια. Σημειωτέον, ότι σταθερά τα τελευταία καλοκαίρια  οι Έλληνες πρωταθλητές προετοιμάζονται με ξένους παίκτες και ανεξάρτητα από το αν αυτή τη φορά δεν μετέχουν διεθνείς, θα βοηθήσει σίγουρα η παρουσία και αυτών των αξιόλογων αθλητών για την ποιότητα των προπονήσεων.  

 

Φωτό: Στιγμιότυπο από προπόνηση των διεθνών στο φαληρικό στάδιο την προηγούμενη εβδομάδα

                                                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ