Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι Σάρισες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Φλώρινας

Florina Politistika_1

Florina Politistika_1Μία ακόμα ευκαιρία να προβάλλουν και να διαδώσουν την επιτραπέζια αντισφαίριση στη Φλώρινα βρήκαν οι τοπικές Σάρισες. Το σωματείο πινγκ πονγκ συμμετείχε την Κυριακή 18 και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 στα Πολιτιστικά Δρώμενα του δήμου Φλώρινας με αγώνες επίδειξης και ανοιχτό τουρνουά στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Έπειτα από πρόσκληση του δήμου Φλώρινας στήθηκαν δύο τραπέζια πινγκ-πονγκ στην κατάμεστη από παιδιά πλατεία και αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έδειξαν τα βασικά στο αγωνιστικό επίπεδο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στη συνέχεια όσα παιδιά επιθυμούσαν έπαιξαν μεταξύ τους γνωρίζοντας από κοντά το άθλημα. Οι αθλητές και τα μέλη του συλλόγου εξηγούσαν τους κανονισμούς και βοηθούσαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, που λόγω της μορφής της εκδήλωσης δεν ανέδειξαν νικητή. Συνολικά πήραν μέρος 45 αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Ξεχωριστή νότα αποτέλεσε ο αγώνας που έδωσε ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης με τον γενικό γραμματέα του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Αλέξανδρο Σκλια.

Florina Politistika_2Οι άνθρωποι του συλλόγου χάρηκαν από την απήχηση της συγκεκριμένης κίνησης, ευχαρίστησαν τον δήμο για τη νέα πετυχημένη συνεργασία και τόνισαν ότι «με τις εκδηλώσεις αυτές πολύς κόσμος γνώρισε από κοντά το πινγκ-πονγκ ως άθλημα. Η πραγματοποίηση αγώνων σε ανοιχτό χώρο έχει ξεχωριστή ομορφιά και κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών, που τόσο πολύ αγαπούν το πινγκ-πονγκ».

 

 

Τα στιγμιότυπα είναι από το ωραίο σκηνικό, που στήθηκε για την επιτραπέζια αντισφαίριση στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρώμενων. Στη δεύτερη φωτογραφία ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Θ. Καραγκιοζίδης παίζει με τον γενικό γραμματέα του τοπικού σωματείου Α. Σκλια

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ