Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προκηρύχθηκαν τα «Ελευσίνια», η πρώτη διοργάνωση στο φετινό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Open youth_photo

Open youth_photoΈτοιμη είναι η προκήρυξη για τα «Ελευσίνια» 2013, το αναπτυξιακό τουρνουά, που θ’ ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για τη σεζόν 2013-2014. Το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Ελευσίνα και το διοργανώνει στο σύγχρονο κλειστό του γυμναστήριο (Παλαιά Eλαιουργική, Ιεράς Οδού & Μουρίκη 130) ο Γ.Α.Σ. «Η Ελευσίς», σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Μετά το πετυχημένο πρώτο εγχείρημα της περσινής περιόδου γίνεται φέτος για δεύτερη χρονιά. Είναι αξιολογημένο, περιλαμβάνει τις κατηγορίες εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr). Εκεί θα γίνουν υποχρεωτικά και οι δηλώσεις συμμετοχής και πιο συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://entries.httf.gr, στο διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου 2013. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 15 ευρώ κατ’ άτομο. Στα περσινά «Ελευσίνια», που επίσης ήταν η πρώτη διοργάνωση στο εσωτερικό καλεντάρι του 2012-2013, είχαν πάρει μέρος 129 αθλητές κι αθλήτριες και υπήρχαν συμμετοχές και από την περιφέρεια.

Ως ελάχιστος αριθμός για να διεξαχθεί κάποια κατηγορία ορίστηκαν οι 8 συμμετοχές. Στην πρώτη φάση θα σχηματιστούν όμιλοι των τεσσάρων (4) και κατ’ εξαίρεση των τριών (3) αθλητών/τριών με τους δύο πρώτους του κάθε ομίλου να περνάνε στη Β’ φάση. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο γυμναστήριο των αγώνων και με κριτήριο τους παρόντες αθλητές/τριες κατά δήλωση των προπονητών ή των συνοδών τους. Στη δεύτερη φάση θα εφαρμοστεί το απλό νοκ άουτ. Όλα τα παιχνίδια θα κριθούν με το σύστημα του καλύτερου των πέντε (5) σετ.  

Να σημειωθεί τέλος ότι πέρα από τα κύπελλα και τα μετάλλια θα δοθούν στους πρώτους και δώρα από τη χορηγό εταιρεία Gpsports, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα.

 

Φωτό: Στην Ελευσίνα και από τις μικρές ηλικίες θ’ ανοίξει και φέτος η αυλαία στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Το στιγμιότυπο είναι από παλαιότερο αναπτυξιακό τουρνουά στην Πάτρα.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ