Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλλαγή στην προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

DSC 0097

DSC 0097Την πρώτη του συνεδρίαση μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού έκανε χτες το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κι έθεσε στο τραπέζι των συζητήσεων αρκετά σημαντικά θέματα. Ένα από αυτά ήταν η αλλαγή επικεφαλής στην Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας, καθώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου (φωτό 1) υπέβαλλε την παραίτησή του ύστερα από πολυετή προσφορά στην επιτροπή, πρώτα ως μέλος και τα τελευταία έξι χρόνια ως πρόεδρος. Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την παραίτηση, καθώς άλλωστε ο πολύπειρος παράγοντας είχε προϊδεάσει από τον περσινό Σεπτέμβριο τη διοίκηση ότι επειδή έχει κουραστεί θέλει ν’ αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν 2012-2013. Στο Δ.Σ. εξακολουθεί να είναι μέλος, ενώ τη θέση του στην προεδρία της Τ.Ε. πήρε ο Γιώργος Τσόπελας. Επίσης, αποφασίστηκε να μετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του Σβέσατ (4-13 Οκτωβρίου) με τέσσερις αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, ενώ μετατέθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αναπτυξιακού τουρνουά της Πορταριάς λόγω άλλης δραστηριότητας στο κλειστό γυμναστήριο του πηλιωρίτικου χωριού στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία (21-22 Σεπτεμβρίου).

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. H συμμετοχή των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας στις αρχές του Οκτωβρίου με 4μελείς ομάδες ανδρών και γυναικών. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο Σβέσατ είχε συμπεριληφθεί στον φετινό προϋπολογισμό. 
DSC 01282. Να γίνει δεκτή (όπως είχε εκφράσει την επιθυμία του, πριν από τις αρχαιρεσίες του Σεπτεμβρίου του 2012) η παραίτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου από τη θέση του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αντικαταστάθηκε από το μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρο μέχρι πρότινος της Τ.Ε. Γιώργο Τσόπελα.
3. Να γίνει τροποποίηση του αγωνιστικού προγράμματος ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής του ανοικτού πρωταθλήματος της Πορταριάς, το οποίο θα γίνει στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2013 λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κλειστού γυμναστηρίου της Πορταριάς και σχετικής παράκλησης της διοίκησης του προς την ομοσπονδία. Η προκήρυξη του ανοικτού πρωταθλήματος της Πορταριάς θ’ αναρτηθεί έγκαιρα  στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου ίσως μπουν οι αγωνιστικές για τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών, που έχουν προγραμματιστεί για τις 5-6 Οκτωβρίου, ενδέχεται όμως να μείνει και κενό από αγωνιστική κίνηση εκείνο το διήμερο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Μ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Εξάλλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης με αφορμή την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της Τεχνικής Επιτροπής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω δημόσια τον αδελφικό μου φίλο και συνάδελφο Γιώργο Παπαγεωργίου για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα από τη θέση του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής. Ήταν και θα είναι πάντα για μένα ένας πραγματικός φίλος, ακούραστος εργάτης και έντιμος λειτουργός στην άσκηση των καθηκόντων του. είχε εκφράσει την επιθυμία του από τις αρχαιρεσίες του Σεπτεμβρίου του 2012 να αποχωρήσει από τη θέση αυτή λόγω φόρτου εργασίας και προσωπικής κόπωσης αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 και την προετοιμασία της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, την oποία μαζί με τους συνεργάτες του σχεδίασε και οργάνωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και από την θέση του απλού μέλους του Δ.Σ. ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει να δώσει ακόμη περισσότερα στο άθλημά μας. Εύχομαι στον νέο πρόεδρο, συνάδελφο και φίλο, Γιώργο Τσόπελα αλλά και στα μέλη της Τ.Ε. καλή δουλειά και καλή επιτυχία στο έργο τους ενόψει μιας δύσκολης πραγματικά αγωνιστικής περιόδου». 

 

Φωτό 2: Ο νέος πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γιώργος Τσόπελας (αριστερά) με τον πρώην ταμία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μιχάλη Λογοθέτη στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομοσπονδίας τον Ιανουάριο του 2009 (και οι δύο φωτογραφίες είναι του Παντελή Θεοδωράκη).

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ