Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αποστολή της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της

XANTH kataskinoseis_2

XANTH kataskinoseis_2Έγινε γνωστή η αποστολή της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης για τους επικείμενους αγώνες της στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης γυναικών (E.T.T.U. Cup). Το ιστορικό σωματείο θ’ αγωνιστεί στο Λουξεμβούργο για το 1ο γκρουπ και θα παρατάξει πλήρη ομάδα, καθώς πέραν του ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό από το ρόστερ της θα έχει και τη δυνατότητα μίας αλλαγής. Οι τέσσερις αθλήτριες, που επιλέχθηκαν, είναι οι Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου, Ελένη Γεωργιάδου, Ρόζα Χοβσεπιάν και Ανίτα Χατσατριάν. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου και τα κορίτσια θα καθοδηγήσει ο προπονητής της αδελφότητας Δημήτρης Καραΐσκος. Η προετοιμασία της ομάδας μπήκε στο τελικό της στάδιο, ενώ να σημειωθεί ότι παράλληλα είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία των υπολοίπων αγωνιστικών τμημάτων της Χ.Α.Ν.Θ. στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του σωματείου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.

Θυμίζουμε ότι η Χ.Α.Ν.Θ. είναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης φέτος στην Ευρώπη. Κληρώθηκε σε όμιλο των τριών ομάδων και θα συναντήσει στο Λουξεμβούργο την τοπική DT Ντίντελενγκ και τη Λέκα Ένεα από την Ισπανία. Θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα την πάρει εάν τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει ανακοινωθεί από καιρό, η ομάδας της Θεσσαλονίκης, που πήρε φέτος την 4ηθέση στην Α1, θα δώσει ένα ματς το Σάββατο κι ένα την Κυριακή (το πρώτο με τις Ισπανίδες). Να προσθέσουμε ότι η Γεωργιάδου θα κάνει ντεμπούτο με τη νέα της ομάδα, ενώ η Χατσατριάν επιστρέφει στο σωματείο της ύστερα από παρουσία και στις θυγατρικές Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς.

XANTH kataskinoseis_3Στο μεταξύ, 23 αθλητές και αθλήτριες της Χ.Α.Ν.Θ. ακολουθούν από την περασμένη Δευτέρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε ένα μαγευτικό χώρο, στις κατασκηνώσεις του σωματείου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής. Μέχρι και αύριο Κυριακή θα προπονούνται εντατικά εκεί υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Καραΐσκου και της Λυδίας Ασλανίδη, παρουσία και του εφόρου της ομάδας Νίκου Λογοθέτη. Βαρύτητα δίνεται στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα και στόχος είναι η δουλειά και η βελτίωση ειδικά στον τομέα της αντοχής και της ταχυδύναμης. Παράλληλα οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στους χώρους της κατασκήνωσης, να χαλαρώσουν και να ψυχαγωγηθούν!

* Επίσης στο E.T.T.U. Cupγυναικών και την ίδια φάση θυμίζουμε ότι θα μετάσχει και η Νορμπέλο της Αγγελίνας Παπαδάκη. Η ιταλική ομάδα είναι στο 4ο και τελευταίο γκρουπ της πρώτης φάσης και θα βρεθεί στην Ολλανδία για ν’ αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ντεν Χέλντερ, τη βουλγαρική Κόμφορτ/Βάρνα και την πορτογαλική Ντεσπορτίβο ντος Τολέδος.

 

* Δύο φωτογραφίες, που μας έστειλαν οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν.Θ., από την προετοιμασία των αθλητών/τριών της ομάδας στις κατασκηνώσεις του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Αναμνηστική φωτό με όλη την αποστολή και στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια άσκησης σε σκαλάκια.   

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ