Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βετεράνοι και ανεξάρτητοι ετοιμάζονται για το 2ο «Ταταύλα Ping Pong Open»

Tatavla Veteranoi_2012_kat_40-49

Tatavla Veteranoi_2012_kat_40-49Η επιτυχία της περσινής διοργάνωσης αποτέλεσε γερή βάση για τη συνέχεια και με εγγυημένη και φέτος την καλή ανταπόκριση ο Α.Ο. Ταταύλα ετοιμάζεται για το 2ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών. Προκήρυξε το επονομαζόμενο «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» και θα το διοργανώσει στις 22 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Θα είναι το εναρκτήριο της σεζόν για τους… μανιώδεις του αθλήματος και αναμένεται να τραβήξει και πάλι αρκετό κόσμο με έντονη ή όχι σχέση με τη μικρή μπάλα. Το τουρνουά απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα γίνει στην κεντρική σάλα «Μιχάλης Παγιώτης» του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου (οδός Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος).

Στην κατηγορία των βετεράνων έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές κι αθλήτριες, γραμμένοι στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., οι οποίοι έχουν κλείσει το 40ο έτος της ηλικίας τους. Στην κατηγορία των ανεξαρτήτων, αθλητές και αθλήτριες ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ αθλητικό δελτίο σε σωματείο εγγεγραμμένο στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ή άλλης ομοσπονδίας ξένης χώρας.

Συνολικά προκηρύχθηκαν 9 κατηγορίες και είναι οι ακόλουθες:

– Βετεράνων 40-49 ετών

– Βετεράνων 50-59 ετών

– Βετεράνων 60+ ετών

– Ανεξαρτήτων αθλητών έως 39 ετών

– Ανεξαρτήτων αθλητών 40-49 ετών

– Ανεξαρτήτων αθλητών 50-59 ετών

– Ανεξαρτήτων αθλητών 60+ ετών

– Ανεξαρτήτων γυναικών αθλητριών ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες

– Βετεράνων γυναικών αθλητριών, ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες 

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 19/9/2013 στο e-mail tatavlaopen2012@gmail.com. Το σχετικό παράβολο είναι 15 ευρώ. Το βράδυ της παραμονής του τουρνουά θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των γκρουπ και την Κυριακή τα παιχνίδια αρχίζουν από τις 9:30 για τους ανεξάρτητους και από τις 14:30 για τους βετεράνους αθλητές (τα ακριβή ωράρια ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν την προηγουμένη των αγώνων στο διαδίκτυο). Τέλος να σημειωθεί ότι το τουρνουά, είναι αξιολογημένο από τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και τα αποτελέσματά του θα ληφθούν υπόψη για τους οικείους πίνακες αξιολόγησης. Η προκήρυξη των αγώνων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και του Π.Ο.Φ.Επ.Α. (www.pofepa.gr).

 

Φωτό: Η απονομή στους νικητές της ηλικιακής κατηγορίας 40-49 στο περσινό 1ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων του Α.Ο. Ταταύλα.  

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ