Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην αφετηρία της νέας σεζόν με τα «Ελευσίνια 2013»

Panoramiko Virona

Panoramiko VironaΟι μικροί σε ηλικία αθλητές ανοίγουν αύριο στην Ελευσίνα την αυλαία στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2013-2014. Σε μία σεζόν, που ίσως επιφυλάξει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες λόγω των οικονομικών αδυναμιών, τα παιδιά θα επιχειρήσουν να στείλουν ενθαρρυντικό μήνυμα και το πρώτο καλό σημάδι είναι ότι συνεχίζεται η σημαντική ανταπόκριση γονέων και σωματείων στα αναπτυξιακά τουρνουά. Το 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων, με την επωνυμία «Ελευσίνια 2013», θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Παλαιάς Eλαιουργικής (Ιεράς Οδού & Μουρίκη 130) και θα συγκεντρώσει 145 αθλητές και αθλήτριες από περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας. Πρόκειται να ξεπεράσει έτσι τον περσινό αριθμό των 129 συμμετοχών. Το αξιολογημένο όπεν διοργανώνει ο Γ.Α.Σ. «Η Ελευσίς» σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Στο ατομικού χαρακτήρα τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 29 έφηβοι, 9 νεάνιδες, 35 παίδες, 17 κορασίδες, 37 παμπαίδες και 18 παγκορασίδες. Πέρα από τα αθηναϊκά σωματεία θα έχουν δικούς τους αθλητές ομάδες από την Κόρινθο, την Πάτρα, τη Φλώρινα, το Ξυλόκαστρο, τη Ναύπακτο και τα Χανιά. Στην πρώτη φάση θα σχηματιστούν όμιλοι και οι δύο πρώτοι-ες του κάθε ομίλου θα περάσουν στη Β’ φάση. Στη δεύτερη φάση θα εφαρμοστεί το απλό νοκ άουτ. Όλα τα παιχνίδια θα κριθούν με το σύστημα του καλύτερου των πέντε (5) σετ και το πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 9.00. Πέρα από τα κύπελλα και τα μετάλλια θα δοθούν στους πρώτους και δώρα από τη χορηγό εταιρεία Gpsports, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα.

ΔΕΚΑ ΝΕΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Μέσα στα σωματεία, που δήλωσαν συμμετοχή στα «Ελευσίνια», είναι και κάποια καινούργια. Με αυτή την αφορμή θα σημειώσουμε τα σωματεία, που εγγράφηκαν στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τους τελευταίους μήνες. Είναι συνολικά δέκα, τα επτά δημιουργήθηκαν στην περιφέρεια και τα τρία στην Αττική. Στις 29 Αυγούστου εντάχθηκαν στην ομοσπονδία ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου, ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Σάτζα, που έχει έδρα στο Χαλάνδρι, ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου που επίσης λειτουργεί στην περιοχή της Φλώρινας. Τον Ιούνιο είχαν γραφτεί στα μητρώα της ομοσπονδίας η Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας, ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βέροιας, ο Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος Πειραιά, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού, ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κορινθίας «ο Λέων» και ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Πρωτέας Λαμίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ

Ένας άλλος σύλλογος της περιφέρειας, ο Α.Σ. «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων», ετοιμάζεται για μία ακόμα διοργάνωση στο πλαίσιο της έντονης δραστηριότητάς του. Με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισµού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του ∆ήµου Ιωαννιτών, τη συνδροµή του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, τη συνεργασία του  Π.Ο.Φ.Επ.Α. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διεξάγει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το 2ο τουρνουά Ιωαννίνων για ανεξάρτητους αθλητές κι αθλήτριες. Το πρωτάθλημα θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης (ΕΑΝΚΙ) και προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος, που δεν είχαν ποτέ δελτίο σε κάποιο σωματείο πινγκ πονγκ. Σε έξι ηλικιακές κατηγορίες θα χωρίσει αθλητές από 18 ετών έως και πάνω από τα 70. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Πέµπτη 3 Οκτωβρίου στο e-mail του συλλόγου (fr.tt.ioan@gmail.com) και το σχετικό παράβολο είναι 5 ευρώ. Για τους ενδιαφερόμενους η προκήρυξη των αγώνων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις».

 

Φωτό: Πανοραμικό πλάνο από παλαιότερους αγώνες μικρών ηλικιών

                                    

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ