Συνεργασία με τον Μ. Κατσικαδέλη ο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Katsikadelis me_ZavitsanouTο αθλητικό σωματείο Ίφιτος Πατρών συνεχίζει την προσπάθεια για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Ο νεοσύστατος σύλλογος, που ιδρύθηκε το 2011 και κατάφερε την περασμένη περίοδο να εξασφαλίσει την άνοδο στη 2η εθνική κατηγορία των ανδρών, ενίσχυσε το προπονητικό του δυναμικό με στόχο την πρόοδο των μικρών σε ηλικία αθλητών του. Στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης έκλεισε συμφωνία με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μιχάλη Κατσικαδέλη. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του κλιμακίου επιλέκτων της Πάτρας διαθέτει πολυετή πείρα ως σωματειακός και ομοσπονδιακός προπονητής και σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιώτη, που είναι ο προπονητής του Ίφιτου, θ’ ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ίφιτου εξέδωσε ανακοίνωση για τη νέα συνεργασία και ανέφερε: «Το σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία, που επετεύχθη με τον τέως ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Μιχάλη Κατσικαδέληγια τη νέα χρονιά,ο οποίος θα αναλάβει τις ακαδημίες του σωματείου. Με πτυχίο καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ειδικότητα την επιτραπέζια αντισφαίριση και πτυχίο προπονητή Α΄ κατηγορίας, με πλούσια προπονητική εμπειρία σε διεθνείς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης, υπεύθυνος προπονητικών σεμιναρίων της ομοσπονδίας 2011-2013 και ομοσπονδιακός προπονητής από 1/8/2002-31/7/2013, καθώς και με επιμορφωτικό έργο στον διεθνή χώρο ο Μιχάλης Κατσικαδέλης θα δώσει τη γνώση και την εμπειρία του στους νέους και παλαιούς αθλητές του σωματείου μας».

 

Φωτό: Ο Μιχάλης Κατσικαδέλης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2010 στην Κωνσταντινούπολη με τη Γεωργία Ζαβιτσάνου, νυν στέλεχος της εθνικής γυναικών και πρώην αθλήτριά του στο κλιμάκιο επιλέκτων της Πάτρας.

 

 

 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped