Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

'Εναρξη λειτουργίας κλιμακίου επιλέκτων αθλητών και αθλητριών Βόρειας Ελλάδας, 2016-2017

Για να διαβάσετε την πρόσκληση, κάντε κλικ εδώ

Images teve 16 17

Νέα έντυπα αιτήσεων εγγραφής και όρων συμμετοχής

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΤΙΚΟ.

Τα νέα έντυπα ε δ ώ

Η οριστική σύνθεση των εθνικών μας ομάδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων

Develekou serviceΟριστικοποιήθηκαν τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών, που θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε ανακοινώσει πρόσφατα τα 14 παιδιά, τα οποία εντάχθηκαν στις τέσσερις εθνικές ομάδες, προσθέτοντας ότι για αθλητή ή αθλήτρια, που για οποιοδήποτε λόγο θ’ αδυνατούσε ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να συμμετάσχει στους αγώνες της Ρουμανίας θα έπρεπε στην πορεία να γίνει σχετική δήλωση από το σωματείο του/της. Τελικά προέκυψε μία αλλαγή, καθώς δηλώθηκε ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος στη διοργάνωση η νεάνιδα Αγγελίνα Δεβελέκου της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004. Επιπλέον, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ειδοποιήθηκε ότι δεν μπορεί να μπει στην αποστολή ούτε η αναπληρωματική Ευαγγελία Τρωαδίτη του Γ.Ο.Π. Γ. Παλάσκας κι έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των νεανίδων θα παραταχθεί με τρεις αθλήτριες. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου στο Κλουζ Ναπόκα.

Περισσότερα...

Παραμένει στη βελγική Ντίεστ ο Κρεάνγκα, άφησε την Ολλανδία

 DSC9336Θα συνεχίσει στο Βέλγιο και την πρωταθλήτρια Ντίεστ ο Καλλίνικος Κρεάνγκα. Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με το εν λόγω σωματείο, αντίθετα άφησε την ολλανδική λίγκα και την Ταβέρζο. Την περασμένη περίοδο ο διαχρονικά κορυφαίος αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης είχε αγωνιστεί ταυτόχρονα σε δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα 1ης κατηγορίας, μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο με την Ντίεστ και να φτάσει στον τελικό των πλέι οφ με την Ταβέρζο. Αυτό το καλοκαίρι όμως και καθώς άγει το 47ο έτος της ηλικίας του θέλησε να μειώσει κι άλλο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κι αποφάσισε να παίξει μόνο στο Βέλγιο.

Περισσότερα...

Οι πρώτοι κράτησαν τις θέσεις τους στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης του Ιουνίου

Malamoudis me_kipella_2018Δεν επιφύλαξαν αλλαγές στην 1η θέση οι πίνακες αξιολόγησης του Ιουνίου, που εξέδωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Περιλάμβαναν τους τελευταίους αγώνες της σεζόν 2017-2018, που ήταν η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων, όπως και τα καθιερωμένα μπόνους της χρονιάς. Ειδικά στις μικρές ηλικίες καταγράφηκαν αρκετές αλλαγές σε υψηλές θέσεις, ωστόσο οι αθλητές και οι αθλήτριες, που βρίσκονταν στο ρετιρέ των συνολικά δέκα κατηγοριών κράτησαν τα κεκτημένα. Ξεχώρισαν πάντως, η άνοδος του σημερινού πρωταθλητή Ελλάδας του απλού παμπαίδων Γιάννη Μαλαμούδη (φωτό) στο νούμερο 2 της κατηγορίας, η αναρρίχηση της πρωταθλήτριας Ελλάδας του απλού παγκορασίδων Λεμονιάς Γκαϊντατζή στο νούμερο 5 των κορασίδων και η μετακίνηση του Νίκου Αντωνιάδη στο νούμερο 2 των Νέων ανδρών.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 554