'Εναρξη λειτουργίας κλιμακίου επιλέκτων αθλητών και αθλητριών Βόρειας Ελλάδας, 2016-2017

Για να διαβάσετε την πρόσκληση, κάντε κλικ εδώ

Images teve 16 17

Table Tennis

images balls

Στο όπεν της Φινλανδίας δήλωσε συμμετοχή η Γερασιμάτου

GerasimatouΗ χρονιά φτάνει στο τέλος της, τα διεθνή τουρνουά της I.T.T.F. στη μεγάλη κατηγορία, όπως και στις νεαρές ηλικίες, ολοκληρώνονται, πάντως η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, που γενικά είχε και φέτος έντονη παρουσία στους αγώνες στο εξωτερικό, θα έχει μία ακόμα συμμετοχή πριν από την αλλαγή του έτους. Η 18άχρονη Ιωάννα Γερασιμάτου, που στην τρέχουσα σεζόν μπήκε στην κατηγορία των Ελπίδων, δήλωσε συμμετοχή στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Δεν πρόκειται για World Tour ή Challenge open της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ωστόσο είναι πολύ αξιόλογο και καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο μάλιστα διοργανώνεται για 30η χρονιά! Θα γίνει στο Kisakallio από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού.

Περισσότερα...

Τα βλέμματα στο Σ.Ε.Φ. για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών

Neon Andron_diplo_Kordoutides_me_VlaxakiΣτην κατηγορία των Νέων ανδρών και των Νέων γυναικών θ’ αναδειχτούν οι πρώτοι πανελληνιονίκες στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τους αθλητές και τις αθλήτριες μέχρι 21 ετών θα είναι το πρώτο χρονικά στη σεζόν από τα Πανελλήνια όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που το επανέφερε στο προσκήνιο τον περασμένο Νοέμβριο, το οργανώνει αύριο και μεθαύριο στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Θα είναι το 10ο συνολικά στις Ελπίδες. Πρόκειται να πάρουν μέρος 98 άνδρες και γυναίκες από 42 σωματεία της χώρας και υπόσχονται θέαμα και συναγωνισμό. Σε τέσσερα αγωνίσματα θα βγουν οι νέοι πρωταθλητές και είναι αυτά του απλού ανδρών, του απλού γυναικών, του διπλού ανδρών και του διπλού γυναικών, καθώς το διπλό μικτό έχει καταργηθεί από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 59 στο απλό Νέων ανδρών, 39 στο απλό Νέων γυναικών, 22 ζευγάρια στο διπλό Νέων ανδρών και 17 στο διπλό Νέων γυναικών.

Περισσότερα...

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά της Πάτρας, το τελευταίο αναπτυξιακό για το 2019

Patras open_2018_neanides_oktadaΤο «τρένο» των αναπτυξιακών τουρνουά της φετινής αγωνιστικής χρονιάς θα περάσει και τον επόμενο μήνα από πόλη της Περιφέρειας. Τον Οκτώβριο έγινε οικοδέσποινα η Κοζάνη, πριν από δέκα μέρες η Βέροια και πολύ γρήγορα οι μικροί σε ηλικία αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπαίνουν στους ρυθμούς του καθιερωμένου πατρινού όπεν, το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι (Πατρών–Κλάους 91-93). Η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Δυτική Ελλάδα θα διοργανώσει, σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων, το 10o Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Πάτρας, το οποίο, όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τ.Ε. Ιωάννη Αναγνωστόπουλου. Θα είναι το 4ο φετινό τουρνουά και παράλληλα το τελευταίο για το 2019. Από χτες είναι σε εξέλιξη οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής και η σχετική προθεσμία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 27 του μήνα.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 672