Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

'Εναρξη λειτουργίας κλιμακίου επιλέκτων αθλητών και αθλητριών Βόρειας Ελλάδας, 2016-2017

Για να διαβάσετε την πρόσκληση, κάντε κλικ εδώ

Images teve 16 17

Καλό αποκαλόκαιρο!!!!!

images apokalokairo18 

 

 

«Πρώτη» για τις προεθνικές ομάδες αύριο στο Σ.Ε.Φ.

Premiera ethnikon_omadon_2017Διακοπές τέλος για τους διεθνείς αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση τα μέλη των προεθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών επιστρέφουν επίσημα στις προπονήσεις και αύριο το απόγευμα, στις 5, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Θα είναι η έναρξη σε μία ακόμα δύσκολη και γεμάτη περίοδο, η οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ατομικών αγωνισμάτων, όπως και αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2019. Στο προσκλητήριο των ομοσπονδιακών προπονητών Κώστα Βατσακλή και Κωνσταντίνου Κωστόπουλου βρίσκονται συνολικά 20 αθλητές: 12 άνδρες και 8 γυναίκες. Στο ξεκίνημα της θερινής προετοιμασίας θα υπάρχουν κάποιες απουσίες, καθώς αυτές τις ημέρες δεν βρίσκονται όλοι οι προσκληθέντες στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Έρχεται για προετοιμασία στην Αθήνα ο Φιλανδός διεθνής Όλαχ

Olah forehand_flickΣυχνές είναι τα τελευταία χρόνια οι επισκέψεις διεθνών ξένων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για προετοιμασία στην Ελλάδα και άλλη μία θα υπάρξει αυτό το καλοκαίρι. Αύριο θα είναι στην Αθήνα ο πρώτος Φιλανδός της παγκόσμιας κατάταξης, ο Μπένεντεκ Όλαχ (νούμερο 93 τον Αύγουστο) και για περίπου 10 μέρες θα κάνει προπονήσεις με τα μέλη της προεθνικής μας ομάδας στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται για 27χρονο αθλητή εγνωσμένης αξίας, ο οποίος σίγουρα θα συμβάλει σε ποιότητα σε αυτό το πρώτο κομμάτι της δουλειάς στο φαληρικό στάδιο. Το 2016 είχε κατακτήσει το World Tour της Νιγηρίας στο απλό ανδρών και την ίδια χρονιά είχε την τιμή ν’ αγωνιστεί στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο.

Περισσότερα...

Μετακινείται στη Γερμανία και το Ολυμπιακό κέντρο του Έσεν η Παπαδημητρίου

Malama service_EgyptΔιαφορετικό βήμα επιχειρεί η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στην προσπάθειά της να καταφέρει περαιτέρω αγωνιστική πρόοδο στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Η 14χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων, που βρίσκεται στο νούμερο 23 της παγκόσμιας κατάταξης Under 15, θα περάσει στη Γερμανία το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής περιόδου. Θα μένει και θα προπονείται στο Regional Center of Hessen και πέρα από την αγωνιστική βελτίωση στην τελευταία της σεζόν ως κορασίδα, υπάρχει και ο μεσοπρόθεσμος στόχος της οικογένειάς της να εγκλιματιστεί, ώστε να πάει και σχολείο εκεί την επόμενη χρονιά όταν θα περάσει στην 1η τάξη του λυκείου. Για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί φυσικά ο έφορος των εθνικών ομάδων και πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο επικεφαλής των ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστας Βατσακλής και ο υπεύθυνος προπονητής της εθνικής γυναικών Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, καθώς η αθλήτρια θα λείπει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την Ελλάδα και δεν θα μπορεί ν’ ακολουθεί το πρόγραμμα των προεθνικών ομάδων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 568