'Εναρξη λειτουργίας κλιμακίου επιλέκτων αθλητών και αθλητριών Βόρειας Ελλάδας, 2016-2017

Για να διαβάσετε την πρόσκληση, κάντε κλικ εδώ

Images teve 16 17

Table Tennis

images balls

Με Γκαϊντατζή, Καζάκου και Μηλικούδη στο Euro Mini Champs

Kazakou me_SgouromalliΗ ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει και φέτος εκπροσώπηση στο Euro Mini Champs, στο πανευρωπαϊκού χαρακτήρα τουρνουά για παιδιά έως 12 ετών, που γίνεται κάθε χρόνο, προς το τέλος του καλοκαιριού, στη Γαλλία. Στο Σιλτιγχάιμ της Αλσατίας, δίπλα στο Στρασβούργο, το καθιερωμένο τουρνουά αρχίζει αύριο, ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 του μήνα και με τα γαλανόλευκα χρώματα θα πάρουν μέρος δύο κορίτσια και ένα αγόρι από τα κορυφαία ονόματα της χώρας στην ηλικία τους. Οι 12χρονες Λεμονιά Γκαϊντατζή και Ζωή Καζάκου από τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και τον Ο.Α. Χανίων αντίστοιχα και ο συνομήλικός τους Κωνσταντίνος Μηλικούδης από τον Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας. Τα τρία παιδιά φιγουράρουν σήμερα στις θέσεις 1 και 2 αντίστοιχα του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης των παγκορασίδων από τη μια πλευρά και στην κορυφή των παμπαίδων από την άλλη. Ολοκληρώνουν τον Δεκέμβριο την παρουσία τους στην παμπαιδική κατηγορία και οι αγώνες στη Γαλλία θα τους δώσουν σίγουρα την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις (κυρίως οι άπειροι Μηλικούδης, Καζάκου) και ν’ αποκομίσουν χρήσιμη εμπειρία για το μέλλον.

Περισσότερα...

Μηλικούδης και Γκαϊντατζή στο στάδιο 3 του Euro Mini Champs

Kariofillidis me_MilikoudiΜε πολλά παιχνίδια για τα δύο πρώτα προκριματικά στάδια άρχισε σήμερα στο Σιλτιγχάιμ της Αλσατίας το Euro Mini Champs, το καθιερωμένο πανευρωπαϊκού χαρακτήρα τουρνουά για παιδιά έως 12 ετών. Και οι τρεις Έλληνες αθλητές, που αγωνίζονται στο Complexe Sportif Nelson Mandela, πραγματοποιούν αξιόλογες εμφανίσεις, μάλιστα η Λεμονιά Γκαϊντατζή και ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης έχουν προχωρήσει στο 3ο στάδιο της διοργάνωσης κι έχουν επόμενο στόχο την πρόκριση στο ταμπλό. Κοντά στην πρόκριση έφτασε και η πρωτοεμφανιζόμενη σε αγωνιστική εκδήλωση στο εξωτερικό Ζωή Καζάκου, όμως έχασε στις λεπτομέρειες το καθοριστικό παιχνίδι στο στάδιο 2. Αύριο συνεχίζει σε παιχνίδια «παρηγοριάς». Και τα τρία παιδιά είναι στην κατηγορία για τους αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2007. Οι παμπαίδες εδώ είναι 89 και οι παγκορασίδες 75 (υπάρχει κατηγορία και για αθλητές/τριες 10 και 11 ετών).

Περισσότερα...

Η αποστολή των εθνικών μας ομάδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

 DSC9459Με τέσσερις άνδρες και ισάριθμες γυναίκες θα πάρει μέρος η Ελλάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού, που θα διεξαχθεί στη Ναντ της Γαλλίας από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Την αποστολή συγκροτούν οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη και Ελισάβετ Τέρπου. Θυμίζουμε ότι φέτος η διοργάνωση περιλαμβάνει από 24 χώρες στις δύο κατηγορίες. Οι άνδρες είναι επικεφαλής στο 8ο γκρουπ (το Η) και θ’ αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία και την Τουρκία, ενώ οι γυναίκες έχουν κληρωθεί στο αντίστοιχο 8ο γκρουπ με την οικοδέσποινα Γαλλία (επικεφαλής) και το Λουξεμβούργο.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 650