Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Πανελλήνιο παμπαίδων-παγκορασίδων ολοκληρώνει το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα

P6093079

P6093079Οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες κλείνουν το προσεχές τριήμερο το αγωνιστικό καλεντάρι της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την περίοδο 2014-2015. Από αύριο 30 Μαΐου έως τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος για αθλητές κι αθλήτριες μέχρι 12 ετών και θ’ αναδειχτούν οι Πανελληνιονίκες σε έξι αγωνίσματα: Στο ομαδικό, το απλό και το διπλό παμπαίδων, στο ομαδικό, το απλό και το διπλό παγκορασίδων. Τη συμμετοχή τους έχουν εξασφαλίσει αθλητές και ομάδες από διάφορα σημεία της χώρας και είναι βέβαιο ότι, όπως στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, έτσι και τώρα όλα αυτά τα ταλεντάκια θα δείξουν τις προοπτικές τους και θα προσφέρουν όμορφες στιγμές. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των αγώνων θα παραλάβουν τα διπλώματά τους οι αποφοιτήσαντες από τη σχολή προπονητών Γ΄κατηγορίας, που έγινε στην Αθήνα.

Στο ομαδικό παμπαίδων απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής 12 ομάδες. Το 2ο φαβορί οι Φοίνικες Πάτρας γνωστοποίησαν ότι δεν θα «κατέβουν» στην πρωτεύουσα και ακύρωσαν τη συμμετοχή τους. Τη θέση τους πήρε η ομάδα του Άρη Βούλας, που ήταν πρώτη αναπληρωματική. Με τη σειρά λοιπόν, που αναφέρονται τα φαβορί, τα συγκροτήματα των παμπαίδων είναι: Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών, Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης, Γ.Σ. Μακαμπή, Α.Ο. Βύρων, Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο. Νέου Φαλήρου, Ο.Ε.Α. Κορινθίας ο Λέων, Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, Π.Α.Ο. Φυλής, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας και Άρης Βούλας.

Στις παγκορασίδες θα πάρουν μέρος 8 ομάδες κι επίσης με τη σειρά των φαβορί είναι οι ακόλουθες: Α.Ο. Ελληνικού, Α.Ο. Νέου Φαλήρου, Α.Κ. Ζωγράφου, Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Ο.Α. Χανίων, Φαέθων Α.Ο. και Ο.Ε.Α. Χαλκίδος.

Το ομαδικό έρχεται πρώτο χρονικά και αύριο στις 09.00 γίνεται επί τόπου η κλήρωση των ομίλων. Οι αγώνες των γκρουπ αρχίζουν στις 09.30 και θα κρατήσουν περίπου μέχρι τις 14.00. Στις 14.30 γίνονται τα προημιτελικά των παμπαίδων και τα ημιτελικά των παγκορασίδων και το πρόγραμμα του Σαββάτου θα κλείσει με τα ημιτελικά των παμπαίδων. Οι τελικοί των δύο κατηγοριών θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 10.

Στο απλό αγοριών πρόκειται ν’ αγωνιστούν 26 αθλητές. Στο απλό κοριτσιών 18 αθλήτριες. Στα διπλά οι συμμετοχές θα είναι 13 και 9 αντίστοιχα. Την Κυριακή στις 12.30 (κι αφού θα έχει προηγηθεί επί τόπου η κλήρωση) θ’ αρχίσουν οι όμιλοι του απλού και στις 14.30 τα νοκ άουτ του διπλού. Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα προημιτελικά του απλού σε αγόρια και κορίτσια στις 10.00, γύρω στις 10.30 θ’ αρχίσουν οι ημιτελικοί και γύρω στις 11.30 οι τελικοί στα τέσσερα αγωνίσματα.

Τα τέσσερα πρώτα φαβορί στο απλό παμπαίδων είναι οι: Παναγιώτης Αδριανός, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Ηλίας Σταματόπουλος, Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος και στο απλό παγκορασίδων οι: Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου, Μαίρη Κουκουτού και Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου.

Η απονομή των πτυχίων σχολής προπονητών για το τμήμα της Αθήνας θα γίνουν μαζί με τις απονομές των επάθλων στους νικητές του ομαδικού παμπαίδων-παγκορασίδων. Έχει υπολογιστεί για μεθαύριο στις 12.00.

 

* Στιγμιότυπο από το περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων, που είχε γίνει στην Ελευσίνα. 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ